Timișoara: Tinerii pesediști sunt atât de entuziaști pentru că Mihai Ritivoiu a ajuns prefect încă i-au scris funcția în frunte

TSD Timișoara a postat pe pagina proprie de Facebook o fotografie cu posibilul viitor prefect, Mihai Ritivoiu. Acesta este acoperit într-o mare măsură de text, chiar și pe cap.

Imaginea este însoțită și de un text, arogant, chiar impertinent, care vrea să ne transmită că la nivelul partidului există oameni cât frunză și iarbă, pentru orice post.

“Ați spus cumva prefect? PSD Timis are candidatul perfect! Mihai Ritivoiu. *Siri play a badass song*“, a fost mesajul viitorilor pesediști.

Entuziasmul tineresc ar fi una cam singura explicație pentru mesajul penibil al tinerilor social-democrați care luați de val că președintele PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, a fost propus pentru funcția de prefect de Timiș, i-au scris funcția pe frunte.

O altă explicație, mai puțin plăcută, ar fi că l-au luat la mișto, ceea ce ar fi chiar caraghios, deoarece ar însemna că au avut aprobarea șefului filialei, Alfred Simonis, care a fost un susținător aprig și îndârjit al lui Mihai Ritivoiu. Nu ar fi însă vreo surpriză, dar ar fi totuși cam devreme să se treacă la ironizarea sa chiar de propriul partid. Va veni și vremea aia, dar acum toți stau la pândă pe Facebook cu degetul pe butonul de like, că poate pică vreo sinecură.

Cert este că de la intrarea PSD la guvernare prea puține s-au rezolvat pentru filiala Timiș.

Niciun șef nou la vreo instituție, niciun secretar de stat numit în funcție, nici măcar o secretară pe undeva. Păcat. Pesediștii, care se bulucesc acum cu slugărnicii la adresa ayatolahului partidului, sunt aceeași care prea recent îl înjurau ca la ușa cortului și jurau că nu se vor mai închina vreodată la icoana sa, așteptau și ei măcar un bob de mazăre. Poate le dă cineva un ac să își spargă bășica apărută pe degetul de like/share.

Sau poate mai nou scrisul funcțiilor pe frunte o fi vreo modă de validare pe la PSD. Vorba aia ce ți-i scris, în frunte ți-e pus.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole