Nicolae Robu tot mai decis: voi candida ca independent după cum stau lucrurile la ora actuală – sunt incomparabil cu profitorii de o conjunctură, pentru mine demnitatea, onoarea sunt valori pe care nu le pot accepta terfelite

Buletin de Timișoara prezenta pe 21 decembrie articolul intitulat “Petrecere la PNL Timiș – dedicații de la lăutari pentru “viitorul primar” Cosmin Tabără – Nicolae Robu criticat pentru activitatea de la primărie“.

În același timp o parte a presei prelua declarațiile actualei conduceri a PNL Timiș care prezenta tot felul de jonglerii cu privire la posibila candidatură a lui Nicole Robu din partea PNL-ului condus de Alin Nica&Dănuț Groza, cu care fostul primar al Timișoarei are o istorie lungă doar de conflicte.

La publicațiile care își pierd timpul cu băieții de pe sate, declarațiile arătau o anumită dorință de apropiere între conducerea actuală a PNL Timiș și Nicolae Robu, dar la petrecerea amintită criticile la adresa fostului primar al Timișoarei au curs necontenit.

Să spunem că toate declarațiile publice ale găștii câștigătoare erau niște minciuni? Niște jocuri mărunte pentru oile de partid? Sau cei care au gândit așa ceva, de altfel vizibil și de pe planeta Pluto, au doar creierele extrem de mici și îmbâcsite?

Cert este că Nicolae Robu a avut astăzi o ieșire pe Facebook, binevenită, pentru a lămuri situația și spune răspicat că o candidatură a sa la Primăria Timișoara din partea PNL Timiș cu actuala echipă la conducere este exclusă deoarece “pt mine, demnitatea, onoarea sunt valori pe care nu le pot accepta terfelite“.

Mai jos întregul mesaj al lui Nicolae Robu:

𝐇𝐀𝐈𝐃𝐄𝐓̦𝐈 𝐒-𝐎 𝐋𝐀̆𝐌𝐔𝐑𝐈𝐌 𝐂𝐔 “𝐂𝐀𝐍𝐃𝐈𝐃𝐀𝐓𝐔𝐑𝐀 𝐋𝐔𝐈 𝐑𝐎𝐁𝐔” 𝐋𝐀 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀̆𝐑𝐈𝐄!

📌 Deja de multișor, unii vorbesc în fel și chip despre candidatura mea la Primărie! Până și în Sfânta Zi de Crăciun au făcut-o!

📌 Până acum, n-am comentat nicicum, ci doar m-am distrat.

📌 Ei bine:

1️⃣ Eu voi candida la Primăria Timișoara la proximele alegeri locale, considerând că 𝐧𝐮𝐦𝐚𝐢 𝐬̦𝐢 𝐧𝐮𝐦𝐚𝐢 𝐭𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢𝐢 sunt în măsură și în drept să decidă dacă mă vor Primar sau nu, nicidecum un grup de interese sau altul!

2️⃣ După cum stau lucrurile la ora actuală, voi candida ca independent; o spun în primul rând membrilor și simpatizanților PNL și o spun cu părere de rău, dar, pt mine, demnitatea, onoarea sunt valori pe care nu le pot accepta terfelite! După ce am servit PNL cu toată ființa, având relații instituționale și interumane excelente cu cvasiunanimitatea colegilor, sub președinția mea PNL Timiș obținând de departe cele mai bune rezultate din existența sa, chiar nu pot concepe să fiu la cheremul unora gen cel care, candidând de unul singur pt poziția de Prim-vicepreședinte al Filialei Timiș a PNL, a fost votat de mai puțin de 50% dintre votanți 😁😁😁. Asta în condițiile în care scorul meu în sondajul PNL e 40% (de fapt, real: 44%!), iar scorul tuturor celorlalți aspiranți la candidatură din partea PNL -Cosmin Tabără, Marilen Pirtea etc- e cuprins între 4.5-5.5%!

3️⃣ Concluzie: mă leagă amintiri și realizări frumoase de o mulțime de colegi PNL-iști, am avut mereu suportul lor -suportul celor mulți, simultan cu trădarea altora, puțini!-, ca și suportul cvasiunanimității simpatizanților PNL, le mulțumesc pt asta și sper să îi am alături și pe viitor! Pt că 𝐍𝐎𝐈, 𝐈̂𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍𝐀̆, 𝐄𝐔 𝐒̦𝐈 𝐄𝐈 suntem incomparabil mai credibili decât profitorii de o conjunctură, gen cel referit mai sus!

P.S. Recurs la o logică elementară:

👍 Cum poate scăpa Timișoara de calamitatea numită Fritz (reamintesc, Fritz e dat actualmente de sondaje cu 20%)?

1️⃣ dându-i-l contracandidat pe Robu, dat de sondaje cu 40-50%

2️⃣ dându-i-l contracandidat pe Pirtea sau pe Tabără sau pe X, dați de sondajele oficiale PNL cu aproximativ 5% -și n-o spun în zeflemea, ci cu respect pt cei în cauză, dar cu respect și pt adevăr!-, scoruri necomunicate public, ci doar la ședința PNL de macrozonă de la Ciacova

Recomandările noastre

Cele mai citite articole