Senatorul PNL Timiș, Alina Gorghiu denaturează informațiile din noul dosar al premierului Florin Cîțu

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, ca membră a echipei câștigătoare, nu putea lipsi din spațiul public după noile dezvăluiri privind neachitarea de către premierul Florin Cîțu a unor datorii avute la o bancă din SUA.

Parlamentul liberal susține că țeapa dată băncii de bancherul Florin Cîțu, de circa 9.700 de dolari cu tot cu penalități, nu există, deoarece instanța nu a mai judecat dosarul. Cel mai probabil Florin Cîțu a făcut acele datorii pentru a-și achita obligațiile din primul dosar, privind conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Senatorul de Timiș și-a făcut un obicei mai recent de a nu ezita în a se face de râs.

“Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare. Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?”, a scris pe Facebook, Alina Gorghiu.

Senatorul se bazează pe lista de informare crasă și dovedită a cetățenilor și arată aceeași atitudine specifică multor liberali, adică încălcarea legii, iar păgubitul să se adreseze instanței, deși legea este vădit călcată în picioare. La fel s-a întâmplat și la alegerile din PNL Timișoara când sute de membri ai partidului reclamau încălcarea gravă a statului, însă nu au avut decât calea contestațiilor.

Întregul dosar poate fi consultat aici.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole