Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: a fost semnat contractul pentru ultimele lucrări la corpul B de la Spitalul de Copii

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a anunțat că după aproape 10 ani, clădirea nouă Spitalului Louis Țurcanu se apropie de finalizare.

“Am contractat ultima bucată de lucrări la corpul B. Marți dimineață am fost în vizită pe șantier, pentru a confirma că toate detaliile care ar fi ținut proiectul în loc au fost rezolvate cu acest contract. Termenul de finalizare este de 5 luni și constructorul ne-a asigurat că se va încadra în termen, astfel încât să avem timp pentru remedieri la recepționarea investiției. Facem aceste lucrări suplimentare pentru a ne asigura că noua clădire se va conforma legislației actuale pentru avizarea ISU, dar și pentru modificările cerute între timp de către managementul spitalului, care să reflecte modul în care lucrează ei acum. Contractul încheiat cu Sulfatim SRL, firma care a realizat lucrările de până acum, are o valoarea de 5,9 milioane (fără TVA)“, a declarat Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole