VEST: trei tineri drogați prinși într-o singură mașină – aveau asupra lor plicuri cu praf alb, cu materie verde-oliv, cu substanță cristalină, un cântar cu urme de substanță vegetală și o țigaretă confecționată artizanal

Biroul Drumuri Naționale și Europene și Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș au oprit pentru control, pe DJ 608 C, în localitatea Slatina Timiș, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din comuna Bucoșnița.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe psihoactive. În același autoturism au fost identificați alți doi tineri, de 18 și 25 de ani, din aceeași comună, asupra cărora au fost găsite un plic cu praf alb, un plic cu materie vegetală de culoare verde-oliv, un cântar care prezenta urme de substanță vegetală, o țigaretă confecționată artizanal, 2 bancnote de un leu rulate și un plic cu substanță cristalină, toate acestea  fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor“, arată IPJ Caraș-Severin.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole