Primarul Lugoj, Claudiu Buciu: “Nica și Groza, democrația nu se apără cu bodyguarzi! Nica nu era Nica, ci era Groza”

Primarul Lugoj, Claudiu Buciu, a reacționat extrem de dur la scandalul iscat în PNL Timișoara cu ocazia alegerilor interne.

Edilul spune că PNL Timiș este supus unei siluiri profund nedemne, raportat la istoria și valorile sale.

“Totul a pornit atunci când Președintele Orban a ales să-l numească interimar pe Nica. Nica care nu era Nica, ci era Groza. Nica care nu mai știe cum să stea în fața lui Groza: drept sau culcat, ducând în derizoriu organizația PNL Timiș și funcția de Președinte al Organizației Timiș. Acum a venit și rândul Organizației Timișoara să fie umilită de același păpușar, respectiv de aceeași păpușică”, susține primarul Lugojului.

Alin Nica, un incult

“Nica s-a numit interimar și la Organizația Timișoara, avid fiind de putere și prevăzând că Timișoara liberală se pleacă mai greu la incultura sa. Astăzi alegerile de la Timișoara au fost organizate de Nica. Și tot el, recunoscându-și incapacitatea și de frică să nu piardă Președinția Organizației Timiș – previzibilă, le-a anulat. E foarte simplu, au adus bodyguarzii pentru că dacă pierd Timișoara, vor pierde și Timișul. De fapt vor pierde doar ce le-a dat din pix Președintele Orban. Niciodată Nica și Groza nu au fost liderii organizației noastre, ci doar cei mai gălăgioși zicători de nimic, păcălindu-i și vânzându-i până și pe colegii lor din fostul GRAL. Au fost numiți la conducerea filialei fără ca filiala să fie consultată minimal și iată rezultatul”, își continuă pledoaria Claudiu Buciu.

Demisia, singura opțiune

E mai clar decât oricând că acești domni trebuie schimbați imediat de la conducerea filialei și înlocuiți cu o personalitate a PNL (nu cu neministrul agriculturii, Oros, cel trimis vezi Doamne să gestioneze situația – o altă jignire adusă organizației noastre de Președintele Orban) care să organizeze alegerile în mod corect. Electoratul ne va sancționa drastic pentru toate aceste derapaje, putem recupera, însă, cu astfel de lideri, vom recupera doar ultimul loc care este mereu liber… Solicit conducerii centrale a PNL să trateze responsabil Timișul și să suspende din funcții actuala conducere a PNL Timiș, să consulte organizația și să numească o nouă conducere interimară, imparțială, care să organizeze de la zero toate alegerile din județ.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole