Timișoara: dezastru lăsat în urmă de firmele private în cimitirele Calea Șagului și Rusu Șirianu – 15 camioane de deșeuri adunate de Horticultura

Societatea Horticultura SA, aflată în subordinea Consiliului Local Timișoara, a preluat recent în administrare cimitirele Calea Șagului și Rusu Șirianu.

De la data respectă societatea a avut ca principală preocupare curățenia în interiorul cimitirelor, după dezastru găsit la preluarea în administrare de la societățile private care răspundeau de aceste obiective.  

15 camioane de deșeuri, acesta este rezultatul primelor acțiuni de curățare a cimitirelor Calea Șagului și Rusu Șirianu. S-a intervenit cu efective sporite pentru cosirea ierbii, curățarea aleilor, a spațiilor dintre morminte și colectarea deșeurilor, cumulând în total 376 de ore de tăiat vegetație (cosit) și 352 de ore de strâns vegetație și gunoi din cimitire. S-au colectat 264 mc de deșeuri din Cimitirul Calea Șagului și 63 de mc de deșeuri din Cimitirul Rusu Șirianu. În total, au fost 15 camioane cu deșeuri ce au fost predate la Retim. Acțiunile de curățare și întreținere a celor două cimitire preluate de Horticultura continuă“, a transmis Horticultura SA.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole