Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, făcut valutist de un deputat AUR. Replica a fost acidă: porc ce eşti

Șeful PSD Timiș și liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis, a fost la un pas de bătaie în Parlamentul României cu un deputat AUR.

Supărați că un proiect de lege pe care l-au inițiat nu a reușit să treacă de votul majorității, parlamentarii AUR l-au abordat pe Alfred Simonis și au vrut să îi reproșeze faptul că propunerea legislativă “Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.

La ieşirea din sală, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

„Băi nesimţitule, valutistule!”, i-a strigat Focșa lui Simonis. Răspunsul social-democratului nu s-a lăsat așteptat: „Dispari de aici! Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”.

După acest răspuns, Dumitru Focşa a continuat să strige pe holurile Camerei Deputaților după Alfred Simonis: „Vezi să nu te pocnesc acum! Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”.

Ulterior, parlamentarul AUR Dumitru Focşa a recunoscut că l-a ameninţat cu bătaia pe Alfred Simonis. „Da, i-am spus că îl calc în picioare… Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile”, a spus Dumitru Focșa.

Alfred Simonis nu este la prima confruntare cu parlamentarii AUR.

În luna februarie, deputatul social – democrat l-a făcut maimuță pe colegul său deputat de Timiș, Ciprian Titi Stoica, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole