VIDEO. Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, către George Simion: “Ia-ți maimuța! Georgeee, zi la maimuță să plece“ – cu referire la deputatul AUR de Timiș, Ciprian-Titi Stoica

Comisia pentru regulament s-a întrunit astăzi pentru raportul privind propunerile de modificare a regulamentului Camerei Deputaților, în urma incidentului în care ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost bruscat în plen de deputatul AUR George Simion.

La aceste lucrări a participat și liderul AUR, George Simion, dar și deputatul AUR de Timiș, Ciprian-Titi Stoica, care este membru al Comisei de regulament.

Ședința fost transmisă Live și pe Facebook de co-președintele AUR George Simion.

Înregistrarea de circa 40 de minute surprinde și un incident care îl are ca protagonist pe șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, care este și liderul de grup al deputaților social-democrați.

Acesta se referă la deputatul AUR de Timiș, Ciprian-Titi Stoica, într-un dialog mimat cu George Simion cu apelativul de maimuță, un gest incalificabil, așa cum se poate observa pe video.

“Ia-ți maimuța! Georgeee, zi la maimuță să plece”, a spus Alfred Simonis. “De ce mă faci maimuță? Vă rog să-l dați afară”, le-a zis Titi Stoica colegilor din comisie. Simonis către Simion: “Ia-ți maimuța de aici…”, ca apoi Titi Stoica să replice: “Nu ți-e rușine? Vezi că te vede toată lumea…”

Parlamentul României…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole