Decizia Prefecturii Timiș în privința “HCL Buletinul” l-a supărat pe Nicolae Robu

Nicolae Robu: Prefectul de Timiș fost consilier juridic al d-lui Fritz – se vorbește că el i-a “aranjat” d-lui Fritz acceptarea candidaturii

TIMIȘOARA – 11 august 2021

Fostul primar Nicolae Robu comentează decizi de ieri a Prefecturii Timiș în privința HCL-urilor votate de Consiliul Local Timișoara prin care mai multe categorii de șefi din primăria erau nevoite să își publice domiciliul și diplomatele de studii.

“NU NUMAI LOCALITATEA DE DOMICILIU O AVEȚI DE ASCUNS, D-LE FRITZ -VĂ ANUNȚ CĂ ORICUM VA APĂREA ÎN CURÂND DOVADA CĂ E UNA DIN GERMANIA!-, CI ȘI DIPLOMELE DE STUDIU?! ȘI ÎN PRIVINȚA STUDIILOR AȚI MINȚIT, D-LE?!” – a scris Nicolae Robu, care și-a continuat pledoaria.

“Prefectul de Timiș, fost avocat al unuia dintre cele mai detestate de către timișoreni personaje, ajuns într-un final cu mai multe condamnări -patronul firmei ”Îngerii Galbeni”, firmă care ridica ILEGAL mașinile parcate incorect- și totodată fost consilier juridic al d-lui Fritz -se vorbește că el i-a “aranjat” d-lui Fritz acceptarea candidaturii, deși nu îndeplinea cerința legii de a avea domiciliul în Timișoara!- spune acum NU demersului Consiliului Local ca Primarul și ceilalți aleși să fie obligați să-și publice fotocopii după actul de identitate în care le este înscris domiciliul și după diplomele de studii pe care au pretins că le au! Incredibil!  De ce credeți, oare, că dl Fritz preferă toate aceste discuții în loc să-și publice aceste documente, de bun simț de interes public?! EVIDENT: PT CĂ ARE LUCRURI DE ASCUNS! E ÎN AFARA LEGII! Ca sinistrul spectacol să fie întreg, aștept, acum, ca eu, care mi-am publicat fotocopiile în discuție, să fiu sancționat pt încălcarea legii! N-ar fi interesant?”, mai spune Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole