Nicolae Robu a primit “dezlegare“ să dezvăluie scorul din sondaje: am între 41.8% și 44.9% – dați cu presupusul cât poate avea dl Fritz

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, anunțat deja ca și candidat cert la alegerile locale de anul viitor, a prezentat rezultatul combinat al mai multor sondaje care susține că au avut loc în Timișoara.

“Profesorul“, cum este alintat de către apropiați și membri ai PNL, susține că a primit dezlegare, oare de la cine?, să transmită că are în sondaje între 41.8% și 44.9%.

Am tot vorbit public despre existența a patru sondaje ale căror cifre le știu, precizând că nu le comunic pentru că nu sunt autorizat să o fac, ele fiindu-mi prezentate confidențial. Cele 4 sondaje sunt: SOCIOPOL; o firmă din București contractată de PNL (PNL nu mi-a dezvăluit și numele acesteia, dar, “pe surse” se spune că ar fi Avangarde); IRES și CURS.Am primit dezlegare să fac cunoscute mediile scorurilor obținute de subsemnatul în cele 4 sondaje în toate variantele de contracandidați imaginate. Iată aceste medii:Nicolae Robu Independent: 41.8%; Nicolae Robu din partea PNL: 44.9%. Dacă e mult sau puțin, apreciați dv. Și… dați cu presupusul cât poate avea dl Fritz“, a precizat Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole