Bugetul Consiliului Județean Timiș pe anul 2022 a fost aprobat. Alin Nica s-a opus acordării unui ajutor pentru Colterm

Consilierii județeni din Timiș au aprobat astăzi bugetul Consiliului Județean pe anul 2022.

Administrația județeană va avea un buget de 737 de milioane de lei, din care 584 de milioane de lei sunt venituri prevăzute din anul în curs și 152 de milioane de lei reprezintă excedentul de anul trecut.

Cu alte cuvinte, CJ Timiș, deși a avut acești bani, nu a reușit să-i cheltuiască, ceea ce arată incapacitatea administrativă a noii administrații liberale.

Ședința de astăzi a fost una în care aleșii social-democrați și cei liberali s-au contrazis în problema Colterm, deși nu intră în atribuțiile lor, dar de ochii lumii, după deja celebra formulare Mircea, fă-te că lucrezi, au avut un schimb de replici.

“Propun astăzi să fim pragmatici în ceea ce înseamnă sprijinirea societății Colterm și în acest sens fac următorul amendament: alocarea sumei de 4,5 milioane de lei pe fondul de rezervă de la întreținerea drumurilor județene și transmiterea Primăriei Timișoara a acestei sume“, a propus fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra.

Șeful CJ Timiș, Alin Nica s-a opus inițiativei.

“Îmi dau seama că este o provocare politică, nu este din grijă să zicem neapărată pentru cetățenii Timișoarei ci mai degrabă să bage zâzanie între PNL și USR din punct de vedere politic. Amendamentul susținut de domnul Dobra nu este potrivit deoarece am aduce deservicii siguranței circulației, de aceea nu pot fi de acord cu alocarea banilor de la drumuri“, a spus Alin Nica, în mod halucinant.   

Recomandările noastre

Cele mai citite articole