SURSE. Consilierul local PNL din Săcălaz, Cătălin Pînzariu, ar putea deveni consilier județean – momentan s-a mutat cu cortul în fața primăriei din Săcălaz

Consilierul local PNL din Săcălaz, Cătălin Pînzariu, ar putea deveni consilier județean.

Acesta ar urma să intre în rândul aleșilor județeni după ce consilierul județean PNL de Lugoj, Mihai Anghel, a demisionat din CJ Timiș pe fondul unor neînțelegeri cu conducerea actuală a Consiliului Județean.

Potrivit unor surse administrative ale Buletin de Timișoara, în locul lui Mihai Anghel ar urma să intre Cătălin Pînzariu.

Din cauza retragerilor, demiterilor sau demisiilor din rândul aleșilor județeni ai PNL Timiș lista partidului a ajuns la consilierul județean numărul 26 dintr-un total de 45 de persoane înscrise pe lista de Consiliu Județean.

Doar că…

Potrivit listei de candidați ai PNL Timiș la alegerile locale din 2020 următorii pe lista consiliilor județeni sunt următorii: Ioan Delvai, Adrian Colhon, Balint Petrescu și Gabriel Cruciat.

Abia la poziția 31 se regăsește Cătălin Pînzariu, ceea ce înseamnă că toți cei patru PNL-iști de pe listă trebuie să se retragă pentru a-i face loc.

Ultimii consilieri județeni ai PNL Timiș care au intrat în CJ Timiș sunt Elena Samoilă și Laurenţiu Timiş, însă, oficial, PNL Timiș nu a comunicat nici până acum ce s-a întâmplat cu Patriciu Ruşeţ și Sorin Cociobea, cum au fost săriți de pe listă, deoarece erau înaintea lui Laurenţiu Timiş, deci ar fi trebuit să devină consilieri județeni, aspect care însă ar putea fi reverificat de organele judiciare.

Cătălin Pînzariu este consilier local la primul mandat în comuna Săcălaz. Acesta este un apropiat pe linie religioasă al fostului secretar general al PNL, Rober Sigartău, și a fost văzut în ultima perioadă alături de secretarul general adjunct al PNL Timiș, Bogdan Ghelbere sau de secretarul general Dănuț Groza, care chiar zilele trecute și-a făcut un selfie la un eveniment desfășurat la Săcălaz, Zilele Câmpului, eveniment organizat de o companie agricolă din zonă.

Cătălin Pînzariu și-a ales o companie selectă cu care să petreacă Zilele Câmpului, deoarece în fotografia postată, în afară lui Dănuț Groza, care și-a vândut singur terenuri de la primăria Sânnicolau Mare, mai apar subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, posesor a 11 terenuri și 9 imobile, fiind acuzat că a făcut bani de pe urma refugiaților cazați, dar și primarul PNL din Dudeștii Noi, Ion Goșa, cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru conflict de interese, având soția angajată la primăria pe care o conduce și tânărul viceprimar de la Dudeștii Noi, Alexandru Bodea, care la nici 30 de ani este deja cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru incompatibilitate.

Totodată, în poză mai apare și Vasile Ciuruș, consilierul personal al șefului CJ și PNL Timiș, Alin Nica, despre ale cărui afaceri vei putea citi în exclusivitate în Buletin de Timișoara, în perioada imediat următoare.

Astăzi, Cătălin Pînzariu, și-a postat pe Facebook o nouă poză prin care anunța că s-a mutat cu cortul în fața primăriei Săcălaz “în așteptarea unui ședințe „de îndată”! Dacă tot au fost peste 100 de ședințe „de îndată” am hotărât să mă „mut” în fața primăriei“.

La Consiliul Județean Timiș grupul PNL Timiș numără 16 consilieri județeni la care se adaugă șeful CJ Timiș, Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole