Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, este acuzat că face bani pe spatele refugiaților – deși deține 11 terenuri și 9 imobile și câștigă 10.000 de lei din funcția de la stat

Fostul deputat de Timiș, Marian Cucșa, actualmente președinte al Partidului Republican, îl acuză pe unul dintre liderii PNL Timiș că face bani pe spatele refugiaților.

Marian Cucșa susține că subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, a făcut 10.500 de lei pentru găzduirea a cinci refugiaţi ucrainieni.

Liderii PNL Timiș fac profit pe spatele refugiaților.  Am atras atenția zilele trecute cu privire la banii pe care statul român îi alocă pentru refugiați în comparație cu cei alocați pentru pensionari. Azi vă prezint o altă situație revoltătoare cu privire la banii destinați pentru familiile de refugiați. Lideri politici locali fac profituri uriașe de pe urma tragediei unor persoane care încearcă să își găsească siguranța în România. Un astfel de caz este al Subprefectului PNL de Timiș Ovidiu Drăgănescu, cel căruia i-au intrat în cont, potrivit presei locale, 10.500 de lei pentru găzduirea a cinci refugiați ucraineni“, susține Marian Cucșa.

Normal ar fi să meargă și să doneze acești bani, consideră fostul deputat de Timiș.

Cam cât tupeu să ai ca subprefect și ca membru al unui partid aflat la guvernare să îți însușești bani de pe urma unor oameni aflați într-o situație disperată? Pentru că nu vorbim aici de corectitudinea acordării acestei sume, care e altă problemă, ci de oportunismul unor lideri locali care vor să mai facă un ban în plus. Iar domnul Drăgănescu face parte din categoria politicienilor care o duc bine financiar. Normal ar fi ca domnul Drăgănescu să meargă și să doneze acești bani fie către un centru de plasament pentru copii, fie unui cămin pentru bătrâni. Acesta ar fi un lucru firesc! Nu am așteptări din partea vreunui membru al PNL să facă astfel de gesturi…“, a mai precizat Marian Cucșa pe pagina sa de Facebook.

Buletin de Timișoara a prezentat lunile trecute faptul că potrivit declarației de avere subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, este proprietar a 11 terenuri și 9 imobile, iar din funcția deținută la nivelul prefecturii câștigă circa 10.000 de lei lunar, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole