Călin Dobra, fost președinte al CJ Timiș, acuză conducerea primăriei Lugoj: prima dată în zeci de ani când orașul nu marchează „Ruga Lugojeană”

Fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra, acuză conducerea primăriei Lugoj că nu respectă tradițiile și că dorește pierderea obiceiurilor.

TIMIȘOARA – 15 august

Tradițiile nu se dau uitării, ele se respectă! Încă o „reușită” a administrației Buciu, pierderea obiceiurilor lugojene! – scrie Călin Dobra pe Facebook.

“Când ajungi liderul unei comunități din Banat, îi respecți oamenii, valorile și obiceiurile! Pare că asta nu s-a înțeles la conducerea Primăriei Lugoj! Este pentru prima dată în zeci de ani când orașul nu marchează „Ruga Lugojeană”, un obicei despre care pot să înțeleg că primarul nu știe prea multe sau că nu este fan, dar pe care putea să îl respecte, măcar pentru comunitatea pe care o conduce!”, susține fostul președinte al CJ Timiș.

Motivul pandemiei nu ține

“Motivul pandemiei nu ține, domnule primar! În weekendul acesta sunt 200.000 de oameni pe litoralul românesc, se organizează Ziua Marinei și se anunță prezența președintelui României! Se putea organiza și Ruga Lugojeană, aveți puțină încredere în oamenii care v-au ales”, consideră Călin Dobra.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole