Sorin Grindeanu se ține de cuvânt. Ministerul Transporturilor va face mâine o nouă vizită oficială în Timișoara

Prima apariție publică a lui Sorin Grindeanu în calitate de ministru al Transporturilor a fost la Timișoara, în data de 27 noiembrie. Atunci a promis că din două în două săptămâni va fi pe șantierul centurii sud a orașului.

Buletin de Timișoara a criticat extrem de aspru atitudinea ministrului și lipsa de eleganță instituțională în privința agrementului de transport pentru tramvaiul turcesc, pe care l-a adus personal de la București, deși trebuia trimis la producător.

Surse administrative au spus pentru redacția noastră că gestul a fost chiar ilegal, însă nu se încumetă nimeni să depună o plângere penală, iar instituțiile statului se pare că nu se mai autosesizează.

De data aceasta însă, ministrul se ține de cuvânt și exact la două săptămâni va reveni în Timișoara, conform unui comunicat de presă al PSD Timiș.

“Sâmbătă, 11 decembrie 2021, la ora 10:45, viceprim-ministrul și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, va susține o declarație de presă la sediul Prefecturii Județului Timiș“, se arată într-o invitație de presă.

Este de așteptat ca Sorin Grindeanu, care deține și funcția de prim-vicepreședinte al PSD, să facă și anunțurile privind împărțirea funcțiilor politice ca urmare a intrării la guvernare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole