Reintrarea lui Sorin Grindeanu în Timișoara, un eșec. Timișorenii au șters pe jos cu actualul ministru – lingăul lui Dragnea, jigodie, derbedeu, gunoi, impostor – etichetele preferate ale oamenilor

Îmbătat de revanșa politică pe care și-a luat-o față de propriul partid și față de actuali colegi cu care a fost în competiție o lungă perioadă de timp, ranforsat cu noile funcții politice și guvernamentale, Sorin Grindeanu s-a urcat pe calul alb și a descins, sâmbătă, în Palatul Administrativ din Timișoara cu un comando de pesediști după el, în frunte cu șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, redus la statutul de trenă și cu fostul șef al social-democraților timișeni, Călin Dobra, readus la statul de tolerat la masa bogaților, pentru a face ordine cu toată lumea. De la primarul Timișoarei, la constructorii de autostrăzi, la românii proști care nu știu să implementeze proiecte, toată lumea a fost terfelită de Superioritatea Sa, știuca din barca lui Dragnea.

Imaginea este demnă de cea a lui Mihai Viteazul care intră în Alba-Iulia, pe la anul 1600.

Evident că noi, ceilalți, suntem în anul 2021 și comportamentul de boier care dă cu biciul în iobagii care nu muncesc suficient pentru ca stăpânul să aibă bani de spart la hanurile găsite în drum este una de lumea a treia. Un comportament abuziv, rudimentar, golănesc.

Ceea ce a lipsit din poza lui Sorin Grindeanu, care se pare că nu a prea fost printre oameni în ultimii ani și nu le știe părerea despre el, sunt ovațiile.

Ele au venit sub formă de zoaie pe rețele sociale și o parte dintre ele le puteți citi mai jos.

Concluzia desantului este una destul de clară, timișorenii nu au uitat și nu au iertat. 

Membrii de partid ca de obicei au fost deja puși la zid și stau din nou cu capul plecat, doar doar pică ceva, deși temperatura nu este una liniștitoare, iar ovațiile, răzlețe, au luat forma unor adulații regretabile.

Așa cum puteți citi în continuare părerea votanților diferă fundamental față de ceea ce se vede în oglindă.

“Foarte capabil acest ministru. Să-i numească niște secretari de stat care să fie capabili măcar să-l treacă strada. El săracul nici de poștaș se pare că nu-i bun.“, comentează un cititor.

“Si-a luat bluza cu care sa ne arate ca s-a pus pe munca !😂“, remarcă un comentator.

“Pisicuța lui Dragnea sa ajuns!“, își aduce aminte un cititor

“Pupincuristulee 😂😂“, este un alt mesaj.

“Penibil – mod de exprimare institutională , girata de marele preș. de la Consiliu si Prefectură ! Un mod inutil de a face politică !“, scrie o doamnă.

“Cum de a ajuns acest document la Grindeanu? A facut grindeanu trafic de influenta pentru a ajunge la el si nu la producatorul turc sau grindeanu face pe curierul? Si-a folosit functia de ministru pentru a face presiune pe Afer, autoritate din subordine, pentru a obtine avizul…tipic psd,!“, scrie revoltată o altă doamnă.

“Si apropos, tu te intalnesti cu oameni pe strada? Cred ca si cu bodyguardzi te scuipa lumea si pacat ca nu va linseaza pe toti!“, se întreabă retoric un comentator.

“Un MARE DERBEDEU!“, este părerea unui cititor.

“Un papagal ,ce dracu cauta el la transporturi(…)“, comentează un alt cititor.

“Vai cît ești tu de Grijuliu SUGACIULE asta îți pasă ți-e vai ce JEG“, este o altă jicnire adusă noului ministru.

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Recomandările noastre

Cele mai citite articole