Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, folosește sloganul PNL pentru a-și promova activitatea – “Fapte, nu vorbe“

Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, a postat astăzi pe Facebook un mesaj privind activitatea de la permise și înmatriculări.

În luna februarie, după investirea în funcția de prefect, Timişul era pe penultimul loc în țară ca timp de aşteptare pentru proba practică a examenului auto. Am redus la jumătate timpul, de la 107 la 56 de zile. Tot nu e bine, dar e un progres. În plus, vom angaja în perioada următoare încă 10 agenți de poliție suplimentari, moment în care lucrurile se vor desfăşura cum ne dorim cu toții. Mai mult, pentru a reduce disconfortul celor examinați, din decembrie vom avea două locuri în oraş de unde se va pleca în proba practică. Iar ca să nu mai aştepte toată ziua până sunt examinați, tot din decembrie vom împărți programul zilnic în două intervale de timp, de la 08:30 şi 11:30“, a spus Mihai Ritivoiu.

Alături de mesajul de mai sus prefectul PSD de Timiș a postat și o machetă, pe care se poate observa că a fost scris un slogan: “Fapte, nu vorbe“.

Sloganul respectiv a fost folosit în campania electorală din 2020 de către PNL, semn al habarnismului politic, al unei eventuale refaceri a USL sau că Mihai Ritivoiu se pregătește să părăsească barca PSD-istă, ceea ce nu ar fi o surpriză, deoarece dintr-un apropiat al fostului șef al PSD Timiș, Călin Dobra, a ajuns un apropiat al actualului șef Alfred Simonis, la primul indiciu că puterea în cadrul partidului balansează decisiv.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole