Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis: nimic nu bate incompetența conducerii de la Consiliul Județean

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a reiterat, seara trecută, în cadrul unei emisiuni la o televiziune locală online, că administrația penelistă de la Consiliul Județean, condusă de Alin Nica, dă dovadă de o incompetență care cu greu poate fi bătută de cineva.  

Eu nu pot să fac blat cu niște personaje care am o relație extrem de proastă, părerea mea despre administrația din Timiș și din Timișoara este execrabilă, dar nimic nu cred că bate incompetența administrației de la Consiliul Județean, ori eu blaturi cu incompetenții cu fac, îmi pare rău. Nici măcar nu am auzit această teorie, e prima dată când aud. În ultimele două luni nici nu am vorbit cu șeful CJ Timiș, Alin Nica. Nu există la nivel local comunicare între PNL și PSD, și nu poate exista un blat. Un parteneriat pentru proiectele Timișului, da, și am mai făcut apel și la primarul Dominic Fritz și la președintele Alin Nica să discutăm despre proiectele importante ale județului și orașului, din păcate nu am avut corespondent în niciunul“, a spus șeful PSD Timiș seara trecută la televiziunea 9TV.

Pe de altă parte, șeful PSD Timiș, a mai precizat că social-democrații vor lansa o listă cu posibili candidați la Primăria Timișoara, însă cel care va încerca să câștige în premieră pentru PSD în Timișoara va fi ales de cetățeni și nu de membri ai partidului.

Nu este prima dată când șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, denunță incompetența cu care este condus Consiliul Județean Timiș.

În luna mai 2022, liderul deputaților social-democrați spune că “extinderea la patru benzi sper A1 prin Dumbrăvița este un proiect pus pe butuci de actuala administrație liberală a CJ Timiș, care până acum nu a promovat niciun proiect propriu“.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole