Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu: USR+ este pe blat cu PSD la Timișoara

Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu susține că USR+ este pe blat cu PSD în Consiliul Local Timișoara.

Afirmația vine în contextul în care Roxana Iliescu trebuia să fie timp de trei luni președinte de ședință în CLT, însă ieri în ședința de plen lucrurile s-au schimbat și consilierul Pro România nu va mai deține această calitate.   

“Despre corectitudine și principii la USR+, sau cum se schimbă regulile jocului, în timpul jocului”  – a fost reacția consiliului local.

“Încă din 27 iulie 2021, trebuia să se supună la vot nominalizarea mea pentru preluarea președinției ședințelor Consiliului Local Timișoara pe următoarele 3 luni. S-au răzgândit! Vor să fie președinte tot un userist… Au încercat să-mi fluture pe sub nas Regulamentul CLT și dispozițiile Codului Administrativ, dar au fost în eroare totală. În Regulament și-n lege se menționează doar durata mandatului de președinte de ședință, care poate fi de maxim 3 luni. Înțelegerea verbală a fost ca președinția sa fie preluată în ordinea reprezentării în CLT. Nici poveste de altceva. Interesant este că nu au avut revelația asta cu algoritmii înainte de preluarea președinției de către PSD! De fapt, nu-i interesant, e previzibil! Chiar nu-i înțeleg de ce se supără când le-o trântești că sunt pe blat cu PSD! Eu nu am nicio problemă, ce am de zis, voi continua să zic și în calitate de simplu consilier local! Ei însă au! De la înălțimea puterii, mai mult sau mai puțin iluzorie, ar fi trebuit să știe că o înțelegere verbală, face câteodată cât zece contracte semnate…”, susține Roxana Iliescu, fost vicepreședinte al CJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole