Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, denunță incompetența lui Alin Nica: proiectul de la Giarmata este compromis – va mai dura ani de zile

Șeful PSD Timiș a declarat astăzi, 13 mai 2022, într-o conferință de presă, că echipa liberală de la CJ Timiș, în frunte cu șeful instituției Alin Nica, dă dovadă de o incompetență crasă, așa cum redacția Buletin de Timișoara a susținut în dese rânduri.

Alfred Simonis a spus că extinderea la patru benzi sper A1 prin Dumbrăvița este un proiect pus pe butuci de actuala administrație liberală a CJ Timiș, care până acum nu a promovat niciun proiect propriu.

“N-am văzut din păcate niciunii proiecte importante, majore, demarate în acest an și 7-8 luni de când dl. Nica a preluat președinția CJ Timiș, ba mai mult, n-am văzut nici măcar idei care urmează să fie transpuse în proiecte la nivelul Consiliului Județean. Singurele proiecte finalizate au fost cele pe care dl. Nica și administrația domniei sale le-a preluat de la fosta administrație indiferent că vorbim despre lărgirea la patru benzi de la Aeroport sau de la Moșnița Nouă, acestea precum și altele sunt începute de administrația precedentă, de administrația Călin Dobra, PSD. În rest nimic care să vină din partea administrații sau a președintelui Consiliului Județean Timiș. Lărgirea la patru benzi de la Giarmata, prin Dumbrăvița, este un proiect compromis, iar principalul vinovat pentru eșecul acestui proiect este Alin Nica și administrația domniei sale, pentru că dincolo de faptul că se vor pierde fonduri europene, suntem în faza în care se încearcă o nouă proiectare, scoatere din nou la licitație, nu e foarte clar ce se va întâmpla acolo, cert este că va mai dura ani de zile până când descărcarea de pe autostradă, un proiect început în 2017 de către administrația PSD a Consiliului Județean, să fie finalizată, iar Alin Nica și administrația sa sunt vinovați pentru eșec și pentru pierderea fondurilor europene“, a spus Alfred Simonis.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole