Consilierul Local, Raul Ambruș – liderul Platformei Liberal Conservatoare: Alin Nica nu a avut mandat de la BPJ pentru alianța cu PSD

Consilierul local, Raul Ambruș, fondatorul Platformei Liberal Conservatoare Timiș, a făcut un anunț important ieri, în ziua în care PNL și PSD formau împreună un nou Guvern.

Raul Ambruș spune că șeful PNL Timiș, Alin Nica, nu a avut mandat din partea Biroului Politic Județean al PNL Timiș atunci când a votat la nivel național alianța cu PSD.

“Un lucru și mai grav s-a petrecut în Timiș. Președintele PNL, Alin Nica, nu a avut mandat de la BPJ pentru a vota în BPN nici negocierile inițiale cu PSD și nici o asemenea alianță guvernamentală. A avut girul unul grup restrâns de apropiați, care mai nou țin locul unui partid întreg“, a scris pe Facebook, Raul Ambruș.

În aceste condiții consilierul local, care a câștigat în 3 iulie alegerile pentru șefia PNL Timișoara, dar anulate de către conducerea județeană a PNL Timiș, consideră că a luat decizia corectă de forma noua mișcare politică liberală.

“După ce au distrus partidul, au transformat PNL din partidul dominant aflat în fruntea țării într-o jalnică creatură care a cerșit mila PSD pentru a-și salva pielea. Ați înțeles dragi liberali de ce au trebuit anulate alegerile la PNL Timișoara? Ați înțeles acum scopul pentru care s-au făcut toate abuzurile de la alegerile interne? Vânzarea PNL către PSD nu se putea face decât cu oameni fără coloană vertebrală în funcții. Mai mult, actuala putere din interiorul partidului nu suportă nici critica, ei suportă doar yesmanii“, a mai precizat Raul Ambruș.

Electoratul liberal a fost trădat fără remușcări.

“Toate aceste lucruri sunt validate de trădarea votanților PNL fără nici o remușcare și fără ca nimeni din interiorul filialei să lupte împotriva acestei alianțe cu PSD care va îngropa acest partid istoric. Eu, ca și voi, am fost acolo, în stradă, în campaniile electorale din Timișoara și știu că nu am făcut campanie pentru a-i aduce la putere pe cei de la PSD. Nu asta le-am promis timișorenilor atunci când ne-au votat. Acesta este unul dintre motivele pentru care am fondat Platforma Liberal Conservatoare Timiș care își va respecta cuvântul dat oamenilor pentru că i-am privit în ochi și le-am cerut votul. Timișoara a votat în mod covârșitor dreapta, iar o alianță stabilă de dreapta până în 2024 este singura soluție firească, iar pe cei care ne împărtășesc viziunea îi așteptăm alături de noi“, a mai menționat consilierul local.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole