Consilierul local USR, Răzvan Stana: nu am auzit un discurs mai PROST, mai AGRAMAT, mai lipsit de orice emoție ca al domnului Ciucă

Consilierul local USR, Răzvan Stana, a comentat pe pagina sa de Facebook alegerile din PNL, care au avut loc astăzi, și în urma căruia a fost ales un nou președinte, în persoana generalului Nicolae Ciucă.

Premierul a spus în discursul său un lucru halucinant, că nu se va lăsa luat prizonier, nu de ruși sau uranieni, ci de peneliști, care tocmai îl puneau șeful lor de partid.

Discursul a atras atenția lui Răzvan Stana, consilier local din Timișoara al USR, care susține că nu a auzit un discurs mai prost.

“O să vă întrebați poate de ce nu vorbesc de politica internă… Care politică internă? Azi se ,,alege” șeful PNL.  Pe cuvântul meu de onoare că nu am auzit un discurs mai PROST, mai AGRAMAT, mai lipsit de orice emoție ca al domnului Ciucă. Îl ascult pe domnul Flutur vorbind de faptul că trebuie să urgentăm decizii politice că avem război la graniță…și dăi și luptă puicușorule… CARAGIALE CURAT! păi cine vă oprește să luați deciziile alea??? aveți 60% din parlament cu vechii colegi de guvernare? aveți! Despre ce vorbim??? Să vorbim de ,,țărișoarea” mea de care ne doare SFORĂITOR, când am fost la butoane, OBOSIȚI și OBOSITORI, vreo 20-30 de ani și nu am făcut mai NIMIC??? Autostrăzi? mă faceți să râd. România ,,educată”? MĂ FACEȚI SĂ PLÂNG. Ce ați făcut pentru acea  Românie iluzorie de pe hârtie? ați întors, în ani de zile, ,foaia” aia, GOALĂ, de pe o parte pe cealaltă. (…) Am în față o imagine GREA, PUTREDĂ, URÂT MIROSITOARE a unor politruci de la noi ce NU ÎNȚELEG NIMIC din ceea ce se întâmplă în jurul lor. Mai grav este că ne ABURESC pe toți, românii, și le MERGE. Ridicol. Discursuri PENIBILE. Comunicare ZERO. Leadership INEXISTENT(…)“, a comentat Răzvan Stana.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole