Senatorul USR Timiș, Raoul Trifan: Societățile publice nu aparțin PNL Timiș sau familiei Șandru. M-aș fi așteptat să fi demisionat Cosmin Șandru din Parlament. PNL Timiș este o simplă rețea de șmecheri

Senatorul USR Timiș a comentat ultimele întâmplări din viața politică locală.  

Raoul Trifan s-a referit și la cazul deputatului liberal Cosmin Șandru – a cărui soție este consilier personal al șefului CJ Timiș, Alin Nica – pe numele căruia a fost depusă i plângere penală pentru trafic de influență și dare de mită.

Useristul este de părere că PNL Timiș este o simplă rețea de interese locale, înțesată cu șmecheri și combinatori pe bani publici, al căror singur scop real este să se îmbogățească.

“Promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, unde spui tu. Nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata. Ne spui unde, instituții deconcentrate…” – Cosmin Șandru, tânăr deputat PNL de Timiș aflat la primul mandat. M-aș fi așteptat ca după dezvăluirile din presă Cosmin Șandru să fi demisionat din Parlament, iar Alin Nica să-și fi cerut scuze publice pentru că un parlamentar din organizația pe care o conduce a oferit sinecuri în societățile publice ale județului în schimbul absenței de la moțiunea de cenzură împotriva fostului premier“, spune senatorul USR.

“Mă bucur că adevărata față a organizației conduse de Alin Nica este vizibilă tot mai des“

“Pe de-o parte mă bucur că adevărata față a organizației conduse de Alin Nica este vizibilă tot mai des. Minciunile pe care le spun timișorenilor în campanii sunt departe de intențiile reale ale acestor lupi în blană de oaie. Pentru că dincolo de ce vrea Alin Nica să transpară, PNL Timiș este o simplă rețea de interese locale, înțesată cu șmecheri și combinatori pe bani publici, al căror singur scop real este să se îmbogățească. Pe de altă parte, mă întristează că numele Timișului și al Timișoarei sunt din nou târâte într-un scandal național generat de oamenii din jurul lui Alin Nica și Florin Cîțu“, consideră senatorul USR de Timiș.

Timișorenii merită mai mult – societățile publice nu aparțin PNL Timiș sau familiei Șandru.

“Timișorenii merită mai mult decât să fie asociați cu astfel de oameni politici, cu astfel de comportamente sulfuroase, demne de cele mai negre tenebre ale unei epoci pe care ar fi trebuit să o depășim de mult. Este inacceptabil cum tratează acești oameni responsabilitatea pe care o au ca demnitari ai Statului român. Sper ca organele competente să se autosesizeze și să investigheze ce a vrut domnul Șandru să spună mai exact prin oferta pe care a făcut-o unui parlamentar de Timiș ca să absenteze de la moțiune. Societățile publice din Timiș sunt ale cetățenilor! Ele nu aparțin PNL Timiș sau lui Florin Câțu. Și în mod sigur nu aparțin familiei Șandru“, spune Raoul Trifan.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole