Șeful PNL Timiș, Alin Nica, sare în apărarea lui Nicolae Robu, după ce “s-au scuipat“ ani de zile: actualul primar atacă fosta administrație pentru a abate atenția de la mizeria de pe străzi

PNL Timiș a reacționat prin intermediul unui comunicat de presă la dezvăluirea de ieri a actualului primar Dominic Fritz conform căruia Primăria Timișoara va fi nevoită să achite Administrației Fondului pentru Mediu o factură de 4,3 milioane de lei pentru raportarea greșită a cantităților de deșeuri, în perioada 2016-2020.

Conform tradiției, PNL Timiș vrea să manipuleze opinia publică și lansează o serie de acuzații și diversiuni. Mai mult, actualul șef al peneliștilor, Alin Nica, sare în apărerea lui Nicolae Robu, pe care în dese ocazii l-a înfierat pentru politica sa, ba chiar l-a amenințat cu excluderea din partid, iar fostul primar l-a numit pe actual șef al peneliștilor “mojic“.

“Adevărata țeapă dată Timișoarei a fost în 2020, la alegerile locale Angajamente fără acoperire, lipsă de viziune, lamentări pe post de scuze și minciuni menite să acopere incompetența. Asta au primit timișorenii după ce s-a terminat marketingul USR din campania electorală. Actualul primar al Timișoarei atacă fosta administrație a municipiului folosindu-se de jumătăți de adevăr, sperând că mizeriile publicate pe Facebook abat atenția de la mizeria reală de pe străzi“, se arată în comunicatul de presă.

„Prima culme a tupeului atinsă de primarul Dominic Fritz este să caute presupuși vinovați pentru o amendă de 4.3 milioane de lei când el este celebru pentru o amendă de 120 milioane de lei, luată din prostie și neglijență criminală. Bonus la amendă, și-a bătut joc de banii primiți de la Guvern pentru încălzirea cetățenilor ținând școlile și spitalele în frig. A doua culme a tupeului este să vorbească despre curățenie în condițiile în care, Timișoara a devenit insalubră. Decât să riște o amendă la cantitatea de gunoaie colectate, Dominic Fritz preferă să nu mai adune gunoaiele de pe străzi. Nu-i ca-n Germania, dar probabil în viziunea lui despre Timișoara, merge și așa”, a spus Alin Nica, președintele PNL Timiș.

“Administrația USR nu doar că nu face curățenie în Timișoara, ci nu a fost capabilă să o întrețină. La fel s-a întâmplat cu multe alte proiecte preluate de actuala conducere aproape la cheie. Scandalul și diversiunile nu țin loc de rezultate, așa că primarul Dominic Fritz are dreptul să critice atunci când ajunge măcar la 10% din realizările fostului primar. Până atunci, în loc de drame pe Facebook, poate ia în considerare arderea deșeurilor menajere pentru producerea de căldură, o soluție complementară de succes, aplicată de mulți ani în țări civilizate“, mai consideră liberalii timișeni.

În vara anului trecut, cu ocazia alegerilor din PNL Timiș, Nicolae Robu a avut o ieșire publică “reacție la declarațiile de mojic ale lui Alin Nica publicate în presa locală de astăzi”, pe care o puteți citi AICI.

Reacția lui Nicolae Robu a venit după ce la vremea respectivă președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica a susținut, că la nivelul organizației trebuie făcută curățenie pentru a elimina “rămășitele” lui Nicolae Robu, ba chiar și pe fostul primar, cu detalii AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole