Nou război în PNL Timiș. Nicolae Robu îi răspunde “mojicului” de Alin Nica: Vă îndemn votați Sorin Munteanu sau Claudiu Chira. Cu Nica, Groza și Ghelbere în frunte, PNL Timiș va avea o soartă tristă! Acești indivizi au făcut atmosfera în PNL Timiș irespirabilă!

Fostul președinte al PNL Timiș a reacționat extrem de ferm după atacul de astăzi al actualului președinte interimar al filialei, Alin Nica.

Președintele CJ Timiș a spus într-o conferință de presă că “am greșit crezând că talibanii din jurul lui Robu pot deveni membri buni ai PNL. Avem dovada clară că acest lucru nu este posibil și prețul pe care îl plătim este foarte mare și îl vom deconta noi, cei care muncim pentru acest partid, în timp ce creatorul acestui mecanism odios scrie pe Facebook. Dacă va nesocoti statutul PNL, evident că orice membru PNL se poate regăsi în această postură. Am informații că a fost clar în spatele acestor mișcări și chiar le-a stimulat și încurajat. Atunci când vor fi dovezile indubitabile și când va ieși și în afara partidului să facă astfel de afirmații, atunci vom vedea. Depinde de gravitatea situației, dar nu aș merge așa de departe. Acești 20-30 de oameni care au provocat scandalul sunt adevărata moștenire PNL Robu. Este fauna care a crescut în jurul fostului primar. Grupul de forță din jurul lui Robu s-a trezit fără privilegii și a acționat violent”, a declarat Alin Nica.

La rândul său, Nicolae Robu, a avut o ieșire pe Facebook ca “reacție la declarațiile de mojic ale lui Alin Nica publicate în presa locală de astăzi”.

“Nu cobor la nivelul acestor personaje de o josnicie dusă dincolo de orice limită, ce conduc acum -sper eu, doar până mâine!- Filiala Timiș a PNL. Este vorba despre Alin Nica, Dănuț Groza și Bogdan Ghelbere. Îmi asum vina de a fi fost tolerant cu ei timp de 4 ani, din 2016 până în 2020 când au încălcat nonstop statutul partidului și, mai mult, de a-i fi promovat direct și indirect în funcțiile din partid pe care le ocupă astăzi! Iar pe Alin Nica, inclusiv în funcția administrativă de Președinte CJT, funcție pe care, în acel context din septembrie 2020, cu contracandidații avuți, ar fi câștigat-o, în postura de candidat PNL, absolut ORICINE (de fapt, cine știa cine este Alin Nica în momentul votului?!)”, a scris Nicolae Robu

PNL Timiș este la răscruce

♦️Stimați liberali timișeni, mâine, PNL Timiș este la răscruce. Dacă veți vota continuitate cu Nica, Groza și Ghelbere în frunte, PNL Timiș va avea o soartă tristă! Acești indivizi au făcut atmosfera în PNL Timiș irespirabilă! Ei sunt cauza circului penibil de la alegerile din organizația Timișoara, cu care nu numai Filiala Timiș a PNL s-a făcut de râs, ci întregul PNL a ajuns de râs, cum n-a mai fost niciun partid în România în toți acești ani scurși de la Revoluție! Cine sunt, oare, “interlopii”?! Cei ce nu sunt lăsați să-și exercite dreptul statutar la vot sau cei ce nu-i lasă?! Unde s-a mai întâmplat ca 320 de membri ai unei organizații, cu toate condițiile îndeplinite, să nu fie lăsați să voteze, numai și numai pentru că au o altă opțiune decât “conducerea”?!, a mai precizat Nicolae Robu.

Alin Nica a fost în stare ca în campanie să materiale grafice împotriva mea, spune fostul primar al Timișoarei.

În încheiere, stimați liberali, vă aduc în premieră la cunoștință -n-am făcut-o până acum pt că pt mine lucrurile nu mai contează-, judecați și dv: CE FEL DE OM ESTE ACEST ALIN NICA, DACĂ A FOST ÎN STARE CA, ÎN TIMP CE EU ÎL PROMOVAM PE TOATE CANALELE, INCLUSIV PRIN MESH-URILE ÎN CARE M-AM POZAT ALĂTURI DE EL, EL SĂ PUNĂ LA CALE MATERIALE GRAFICE ÎMPOTRIVA MEA, CU ÎNDEMNURI DE A FI VOTAT ÎN CUPLU CU EL CONTRACANDIDATUL MEU?! VĂ ATAȘEZ O MOSTRĂ DE ASEMENEA MATERIALE! Un astfel de Președinte vreți pentru PNL Timiș?! Eu încă sper că NU. De aceea, vă îndemn: VOTAȚI SORIN MUNTEANU SAU CLAUDIU CHIRA! Cu stimă și respect pentru tot ce-am făcut ÎMPREUNĂ, ca muncă de ECHIPĂ, în cei 11 ani cât am fost Președinte ales al Filialei și nu pot să nu menționez: OBȚINEREA DE CĂTRE FILIALĂ ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ A CELOR MAI BUNE REZULTATE ELECTORALE DIN ÎNTREAGA SA EXISTENȚĂ! FĂRĂ NICIO EXCLUDERE DIN PARTID, ÎN SCHIMB CU MII ȘI MII DE PRIMIRI!, își încheie argumentația Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole