Răzvan Negrișanu – consilier local USR+: PNL dă același spectacol și în ședințele Consiliului Local

Răzvan Negrișanu, consilier local USR+, vorbește despre incidentele care au avut loc ieri, cu ocazia rundei a doua de alegeri de la PNL Timișoara.

Acesta consideră că a avut loc un spectacol rușinos.

“Am fost martori la un spectacol rușinos dat de PNL Timișoara, nedemn pentru un partid care pretinde ca are valori ancorate în istoria sa de 145 de ani și în personalități politice precum Mihail Kogălniceanu sau familia Brătianu. PNL Timișoara a uitat că este principalul partid de guvernare al țării și că are o responsabilitate. S-au comportat ca o gașcă de copii imaturi, într-o luptă acerbă pentru o miză strict de putere politică, și ne-a făcut pe toți să ne fie jenă”, sunt remarcile lui Răzvan Negrișanu.

Comportament asemănător al liberalilor în Consiliul Local Timișoara

“Personal, mă așteptam să se ajungă aici pentru că PNL dă același spectacol și în ședințele Consiliului Local. În aproape 9 luni de când guvernăm împreună acest oraș, nu am văzut niciodată colegii de la PNL să se lupte cu o îndârjire asemănătoare pentru un proiect de interes pentru oraș. Cu o excepție notabilă: HCL-ul legat de domiciliul lui Dominic Fritz. Dar atunci nu s-au comportat ca urmași ai Brătienilor, ci ai USL. Fac un apel la colegii liberali din Consiliul Local să se delimiteze de un astfel de comportament și să nu uite că acțiunile lor sunt legate indisolubil de imaginea Timișoarei în România și de destinul orașului nostru. Administrația lui Dominic Fritz are nevoie de un partener matur și responsabil alături și nu merită să irosim energia în lupte meschine pentru putere”, scrie pe Facebook consilierul USR+.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole