Purtătoarea de cuvânt a CJ Timiș acuzată că ar fi agramată – se consideră “angajate“ a instituției județene

Publicația Banatul Meu din Timișoara este amenințată de purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Timiș, Loredana Lungu, cu acționarea în instanță, din cauza unor dezvăluiri.  

Nu mai este o noutate că sexy purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Timiș, Loredana Lungu se consideră denigrată de banatulmeu.ro. Așa că, a amenințat cu instanța în cazul în care nu dispare un articol cu “informații fără bază factuală, false și denigratoare cu privire la activitatea profesională” a domniei sale. Astfel, Loredana Lungu a trimis notificare prin care ne solicita ca în 24 de ore să retractăm informațiile apărute în articolul “Sexy Loredana Lungu îi joacă pe liberalii din Timiș pe degete“. Dacă nu se va da curs acestei notificări “voi solicita concursul organelor abilitate în vederea atragerii răspunderii civile delictuale”. Articolul nu a dispărut de pe banatulmeu.ro…“, scrie astăzi Banatul Meu.

Greșeală gramaticală la nivel de clasa a doua

Din ce se poate observa pare că sexy purtătorul de cuvânt al CJT, Loredana Lungu, și-a scris singură notificarea. Nu de alta, dar într-o posibilă criza de nervi pe care o fi avut-o din cauza articolului, în notificare apare și o greșeală gramaticală, la nivel de clasa a doua… “neadevărate, lipsite de un minim de suport și aduc atingerea onoarei, demnității și reputației subsemnatei, precum și reputației instituției Consiliului Județean Timiș, a cărei angajate sunt“. Nu știm dacă între timp s-a schimbat persoana care îi scrie președintelui CJT, Alin Nica, postările pe pagina de Facebook sau dacă a rămas aceeași, adică Loredana Lungu, însă ultima postare a șefului CJ Timiș, de vineri, 16 septembrie, a fost plină de greșeli gramaticale. Postarea a avut nu mai puțin de șapte editări, conform istoricului de pe pagina de Facebook“, mai precizează Banatul Meu.

Publicația Banatul Meu nu este singura amenințată cu instanța, ci și redacția Buletin de Timișoara, deoarece a îndrăznit să luăm apărarea colegilor noștri și am preluat pe site-ul publicației dezvăluirile din Banatul Meu, așa cum puteți citi pe larg AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole