Șeful PNL Timiș, Alin Nica, și-a demonstrat singur că e la fel de agramat ca Viorica Dăncilă – a modificat de 7 ori un text postat pe Facebook. Sau au fost consilierii?

O banală postare pe Facebook i-a dat mari bătăi de cap ieri șefului PNL și CJ Timiș, parvenitul  Alin Nica din Dudeștii Noi – se recomandă neinițiaților să citească declarația de avere

Acesta a postat un text plin de greșeli gramaticale, deci agramat, care a trebuit editat/modificat de 7 (șapte ori)!!!!! până să devină lizibil (ușor de citit, specificație pentru PNL-iștii semianalfabeți).

Conform istoricului de pe pagina de Facebook a șefului PNL Timiș, Alin Nica, modificările s-au realizate la câteva minute distanță, textul fiind modificat continuu în decurs de o oră.

Din postare am aflat că România Educată a serviciilor lui Klaus Iohannis, care au permis ca asemenea indivizi să parvină în funcții mai mari decât lungimea implantului de păr de la vreun porc, produce analfabeți funcționali. Mai grav este că aceștia analfabeți funcționali ar fi certați cu scoală. Imposibil, domnule!, am sărit la prima vedere! “Trebuie combătută cu vehemență această calomnie adusă celui care o ține în a doua funcție în stat pe o fosta secretară, care ar fi trebuit să ajungă maximum vânzătoare de langoșerie”, a fost prima reacție.

Îi atragem atenția respectuos șefului peneliștilor din toate sinecurile județului că analfabeții funcționali nu sunt certații cu școala, ci școala din Romania prea Educată susținută și de PNL produce absolvenți, adică tinerii trecuți prin școala, care sunt analfabeți funcționali.

Unul am identificat și noi, Alin Nica din Dudeștii Noi, care este un analfabet funcțional politic și administrativ deși a trecut prin toate funcțiile, deci a absolvit școala de partid penelistă, deoarece un sondaj Sociopol, publicat de astăzi arată că șeful PNL și CJ Timiș, nu există, având intenție de vot între 1 și 7%, o concluzie destul de clară după doi ani în care nu a realizat nimic, decât circ și scandal și care va avea urmări devastatoare pentru Țăran care practic de astăzi a pierdut definitiv controlul asupra PNL Timiș, polul de putere redevenind Nicolae Robu.

Dar problema de mai sus aduce aminte de Viorica Dăncilă care nu a excelat la discurs public, nici măcar citit, fiind celebra declarația în care a spus într-o vizită în Muntenegru că se bucură să fie la Pristina, capitala Kosovo, în loc să spună Podgorica.

Însă greșelile Vioricăi Dăncilă au mai fost puse și pe seama unei consiliere, fostă colaboratoare a lui Liviu Dragnea, care se spune ca strecura în texte greșelile intenționat, tocmai ca fostul premier să pară o proastă.

Să fie și în cazul lui Alin Nica vorba despre așa ceva? adică un sabotaj din partea consilierilor sau și-a dovedit singur ca e la fel de prost precum Viorica Dăncilă? 

Și pentru că a venit vorba despre consilieri.

Să vedem cine îl consiliază pe Alin Nica în materie de “comunicare publică”. Să fie niște politruci, niște sabotori, niște impostori, niște profitori? Asta decideți dv, noi prezentăm doar personajele.

Șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica, este consiliat în mod oficial la nivel de “comunicare publică” de o duamnă, angajată în martie 2021 în administrația județeană, ca executant simplu, și care din nevoia de preamărire și din frustrarea neocupării unei funcții, deoarece predecesorul a plecat cu ea (funcția) acasă fiind dat afară pentru ca duamna respectivă să-i ia locul, jenanți oameni, nu a găsit un alt post care să sune bine decât cel de purtător de cuvânt, dar pentru a-l ocupa, a fost nevoie să fie deposedă de el o altă doamnă, care ocupa postul respectiv de zeci de ani, jegoase creaturi. 

Așadar, doi angajați ai CJ Timiș au fost sacrificați pentru a face loc unei impostoare, acolită a PNL Timiș. Nu v-a spus nimeni despre așa ceva până acum? Nu are cine, în CJ Timiș nu există opoziție, iar cei care ar fi putut să o facă sunt acum niște simple unelte trădătoare, aflate la remorca cu bălegar moale și cald a peneliștilor.

Numele duamnei aflate în căutare de recunoaștere și de titluri care să sune bine, dar fără nicio competență dovedită până atunci și de atunci până în prezent, este Loredana Lungu, care a fost adusă să ocupe poziția de purtător de cuvânt al Consiliului Județean Timiș direct dintr-o sală de fitness unde a dobândit tainele botoxului și ședințelor foto în pielea goală.

Doamna nu s-a bazat doar pe aceste competențe când a fost angajată, ci a recomandat-o talentul de soție a soțul său, Tudor Fluerș, și el acolit al PNL Timiș de mulți ani, fost ziarist la Opinia Timișoarei, și consilier al primarului PNL din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, secretar general al PNL Timiș, dar s-a bazat și pe protecția unor “așa ziși ziariști” vorba lui Nicolae Robu, parteneri ai soțului său, chiar de marcă, ca chiloții.

Tot grupul neinfracțional, ci de consultanță, nu s-a mulțumit doar cu angajarea soției și câteva contracte pe la primăriile comunale pentru munca prestată, ci au fost trecuți și pe statul de plată al unor parlamentari PNL Timiș, deoarece este secretul lui Polichinelle că și soțul șotiei se ocupă de consilierea comunicațională a șefului CJ Timiș, Alin Nica și se află deseori în sediul administrației județene. Ne întrebăm în ce calitate are acces nelimitat atât de mișcare cât și la documente oficiale al CJ Timiș? De soț? De “consultant”? De trimis la obezului din Sânnicolau Mare? Cine i-a autorizat accesul? Pe ce bază legală? Nu va răspunde nimeni cât PNL Timiș ocupă prin incompetența sa Palatul Administrativ, dar nimic nu e veșnic, iar aruncarea în stradă a impostorilor tot se va produce, indiferent de protecția lor vremelnică.

A plecat ea ditamai agramata Viorica Dăncilă, pe lângă ea borfașii politicii ca Alin Nica și impostorii săi sunt mici copii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole