Timișoara: filiala AUR are un nou șef – fostul director economic la COMTIM, Cornel Ciobanu, va coordona organizația după demisia lui Ovidiu Szime

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), organizația Timișoara, a decis, în cadrul ședinței întrunite joi, 8 februarie, cu majoritate și o singură abținere, desemnarea domnului Cornel Ciobanu, de profesie economist, în funcția de coordonator al organizației municipale Timișoara.

Expert contabil și judiciar, cu vastă experiență de management organizațional, Cornel Ciobanu a fost director economic la COMTIM Timișoara unde a avut în subordine peste 16.000 de angajați.

Decizia a fost aprobată în unanimitate de Biroul de Conducere Județean AUR Timiș.  

Numirea lui Cornel Ciobanu vine după ce fost coordonator Ovidiu Szime și-a dat demisia deoarece nu a dorit să participe la protestul din fața sediului PSD Timiș.

Stimați colegi, astăzi am hotărât să-mi dau demisia din poziția de președinte AUR Timișoara și totodată din calitatea de suporter. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru prietenia voastră. Voi rămâne doar cu momentele frumoase petrecute alături de voi și bucuria că am cunoscut oameni minunați. Această decizie arată încă o dată că am intrat în politică pentru a pune umărul și priceperea într-un proiect în care am crezut. Sper că am lăsat ceva î urmă și poate o mică cărămidă în această frumoasă construcție”, a scris el pe grupul de Whatsapp al partidului. 

Contactat de Digi24.ro pentru a afla care este motivul demisiei șefului de la Timișoara. George Simion a declarat:

Era ginerele unui pesedist notoriu, Pavel Kasai, și când l-am pus să treacă testul adevărului, adică să pună lumânări la PSD, l-a picat”. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole