Înalta Curte a amânat pronunțarea sentinței în dosarul de corupție al deputatului PNL Timiș, Cosmin Șandru și al fostului director al STPT, Nicolae Bitea

Înalta Curtea de Casație și Justiție a amânat astăzi pentru 15 februarie 2024 pronunțarea sentinței în dosarul de corupție al deputatului PNL Timiș, Cosmin Șandru și al fostului director al STPT, Nicolae Bitea.

Cei doi sunt trimiși în judecată la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru dare de mită în dosarul AUR la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu, fiind acuzați că au vurt să cumpere voturi pentru a evita căderea guvernului.

Înalta Curte a amânat a doua oară pronunțarea, prima dată în luna decembrie 2023, iar a doua oară, 15 ianuarie 2024.  

Reamintim, că la ieșirea de la instanță, la ultimul termen din 17 octombrie, cei doi PNL-iști din Timiș au fost abordați de celebrul Marian Ceaușescu care le-a aruncat cuvinte grele, așa cum puteți vedea în imaginile de AICI.

La data izbucnirii scandalului, PNL Timiș a informat că cei doi s-au suspendat din partid, însă ei au putut fi văzuți participând fără niciun fel de problemă la diverse acțiuni organizate la nivelul filialei.

Fostul director al STPT, Nicolae Bitea, deși este trimis în judecată pentru corupție este angajat al unui asociații satelit a Consiliului Județean Timiș, condus de către șeful PNL Timiș, Alin Nica, este vorba despre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole