Poliția Timiș a prins doi drogați la volan – unul în zona Sânnicolau Mare, altul în Timișoara

Polițiștii timișeni continuă activitățile pentru prevenirea și combaterea fenomenului consumului de alcool sau droguri la volan, pentru asigurarea unui climat rutier în siguranță și prevenirea accidentelor de circulație.

1. La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 10:49, polițiștii lugojeni au oprit pentru control pe strada Făgetului din municipiul Lugoj, un autovehicul condus de un bărbat de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

A fost întocmit dosar penal.

2. La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 20:10, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au depistat între localitățile Pesac și Periam, din județul Timiș, un bărbat de 27 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la canabis.

A fost întocmit dosar penal.

3. La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe strada Calea Șagului din municipiul Timișoara un bărbat, în vârstă de 20 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la canabis.

A fost întocmit dosar penal.

În continuare, conducătorii auto sunt sfătuiţi să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, să reducă viteza de deplasare în zonele cu circulaţie intensă, să se asigure corespunzător la schimbarea direcţiei de mers şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Dați dovadă de responsabilitate în trafic, conduceți preventiv, fiți atenți și nu vă grăbiți.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole