VEST: circa 8.000 de pachete de țigarete au fost descoperite în puntea unei mașini – țigările au fost ascunse fiind susceptibile a proveni din contrabandă

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, împreună cu polițiști de la Biroul Rutier și Biroul de Ordine Publică – Poliția Municipiului Reșița, au depistat pe D.N. 58, la intrare în municipiul Reșița, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, din județul Suceava, în puntea căruia au fost descoperite aproape 8.000 de pachete de țigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal.

Cele 159.720 de țigarete, cu o valoare de aproximativ de 150.000 de lei, susceptibile a proveni din activități de contrabandă, au fost indisponibilizate de polițiști, în vederea confiscării. De asemenea, autoturismul folosit la comiterea faptei a fost ridicat, în vederea confiscării. Polițiști au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs fapta“, arată IPJ Caraș-Severin.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole