Timiș: negociatorii care au salvat viața unui bărbat de 50 de ani după 7 ore de discuții – era urcat pe un viaduct, la marginea orașului Lugoj, și anunța că vrea să se arunce

Ministerul de Interne felicită negociatorii din Timiș care după 7 ore de discuții au convins un bărbat de 50 de ani să nu se arunce de pe un viaduct.

Incidentul s-a petrecut zilele trecute în orașul Lugoj.

Timp de 7 ore nu au renunțat! Timp de 7 ore au avut speranța că îl pot salva! Și au reușit. Felicitări, Marius, Larisa, Gabriel și Ludovic! Ei sunt polițiștii care au salvat viața unui bărbat de 50 de ani. Acesta era urcat pe un viaduct, la marginea orașului Lugoj, și anunța că vrea să se arunce. Pe o vreme total neprielnică, cu vânt puternic și rece, colegii noștri au încercat toate metodele specifice, pentru a împiedica o tragedie. Peste 7 ore au încercat să îl convingă să coboare. O imobilizare a acestuia era imposibilă și au recurs la ce se pricep foarte bine, la negociere! Au fost ore în care au pătruns în sufletul său și au realizat că este un om încercat de viață, dar care trebuie să își continue povestea, pentru că viața este un dar. Poate părea ca într-un film, dar așa și este. O depănare de amintiri, durere, dar mai ales de momente frumoase! După discuții de peste 7 ore, bărbatul a fost convins să coboare și să renunțe la gestul său. Pentru că viața merită trăită! Felicitări! Colegii sunt negociatori în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, iar de un an formează o echipă“, arată MAI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole