PNL Timiș “a dat lovitura“ – anunță transferul primăriței Pro România din Otelec, Silvia Fechete, care a obținut 348 de voturi la alegeri – o consilieră județeană își trădează și ea partidul

PNL Timiș a anunțat astăzi o “mare lovitură“ electorală.

Mai mulți aleși ai Pro România Timiș au decis să plece la PNL Timiș, printre care consiliera județeană Elena Micicoi și prietena sa, primărița din Otelec, Silvia Fechete, iubita consilierului local PNL din Timișoara, Lorenzo Barabaș, șef al ADID Timiș, despre care puteți citi mai multe AICI.

Silvia Fechete a ieșit primăriță la Otelec cu 348 de voturi, iar candidatul PNL de pe locul al doilea a adunat 93 de voturi.

Anunțul prind transferurile poamelor de marcă a fost făcut de șeful rural al PNL Timiș, Alin Nica din Dudeștii Noi.

De remarcat că atât Elena Micicoi, cât și Silvia Fechete se află la primul mandat în calitate de aleși ai cetățenilor și deja și-au descoperit veleitățile de traseiste politice.

Am organizat această conferință de presă pentru a anunța venirea în rândurile PNL a mai multor colegi de la Pro România și cu această ocazie am plăcerea să anunț venirea la PNL a doamnei primar Silvia Fechete și a consilierei județene Nona Micicoi, precum și a altor colegi din Pro România de la nivel local. Această întărire a PNL în Timiș vine ca parte a strategiei noastre de a veni cu cele mai bune candidaturi și cele mai bune oferte electorale pentru cetățeni, pentru a întări comunitățile locale și pentru a arăta că PNL e locul în care performanța administrativă și viziunea politică sunt criterii pe care noi punem mare preț. Evident porțile PNL sunt deschise către toți cei care doresc să facă performanță în administrație și să urmeze în mod onest o carieră politică, fiind în interesul cetățeanului”, a declarat Alin Nica, șeful PNL Timiș, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, au mai renunțat la Pro România pentru a se alătura PNL și Ionela Braica – fost vicepreședinte al Organizației de Femei, Georgeta Bihoi – vicepreședinte al Organizației de Femei, Mirela Onețiu – fost coordonator al filialei din Sânandrei, Gheorghe Fechete – consilier local în comuna Pișchia și Valer Purja, viceprimar Otelec.

Sigur, PNL va avea anul viitor de dus o luptă destul de acerbă pentru câștigarea încrederii cetățenilor cu celelalte forțe politice la cele cinci tururi de alegeri la care vor fi cetățenii invitați să-și exprime voința. Dar eu sunt convins că alături de colegii mei și alături de cei pe care-i vom prezenta și la conferințele de presă viitoare vom avea forța să fim din nou partidul numărul unu în județul Timiș. Partidul care se ocupă de rezolvarea problemelor cetățenilor cu competență și profesionalism. Fără circ, fără scandal, fără alte combinații sau alte înțelegeri pe sub masă, cum am văzut că este cazul la competitorii noștri politici. Știm că vom fi ținte predilecte ale atacurilor lor, dar suntem pregătiți să facem față acestei lupte, pentru că este o luptă politică, cu brio, iar țintele noastre sunt evident câștigarea tuturor alegerilor care vor veni anul viitor”, a adăugat Alin Nica.

“Transferurile“ sunt oarecum surprinzătoare deoarece era de așteptat ca toți aleșii Pro România să migreze spre PSD, deoarece recent șeful Pro România Timiș, Nicolae Birău, primar de Variaș, a fost prezent sediul PSD Timiș când șeful filialei, Alfred Simonis, a anunțat deschiderea competiției interne privind stabilirea candidaților la alegerile locale, alături de consiliera locală din Timișoara, Roxana Iliescu.

Mai mult, Alfred Simonis și-a dinamitat recent organizația Dumbrăvița pentru a o impune pe samsara imobiliară Alina Sperlea, favorita sa, consilieră locală tot de la Pro România.

Chiar ieri, la Dumbrăvița a avut loc un fel de adunare, dar din fotografii reiese din participanții erau în majoritate din Timișoara, nu din Dumbrăvița, dovadă că PSD-iștii din comună cu “clicuiesc“ cu samsara imobiliară, chiar dacă organizația este condusă de un fost șef al Pro România Timiș, Adrian Pau, deoarece Alina Sperlea nu poate trece oficial al PSD deoarece și-ar pierde mandatul.

Așadar, combinațiile dubioase ale șefului PSD Timiș, Alfred Simonis, sunt deocamdată un eșec, fiind mai procupat probabil să spargă dinții adversarilor și să își securizeze sinecurile de familie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole