VIDEO INCENDIAR – un apropiat al primarului PNL din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, s-a filmat când se masturba – videochat cu iubita

Buletin de Timișoara a intrat în posesia unui video incendiar cu un apropiat al secretarului general al PNL Timiș, Dănuț Groza, primar al orașului Sânnicolau Mare, în care acesta s-a filmat în timp ce se masturba.

Redacția noastră a decis publicarea video-ului deoarece este important ca opinia publică să cunoască oamenii politici și anturajul pe care se bazează, însă video-ul este editat pentru ca persoana în cauză să nu fie identificată.

Persoana în cauză, agronom, ar urma, potrivit surselor Buletin de Timișoara, să fie propusă ca și consilier local pe locul 1 pe lista PNL Sânnicolau Mare la următoarele alegeri și eventual să ocupe funcția de viceprimar.

Totodată, a participat recent la “Ruga Orașului Sânnicolau Mare, un eveniment de suflet la care particip an de an cu mult drag“, așa cum precizează chiar primarul Dănuț Groza.

Cât privește imaginile video, sursele Buletin de Timișoara spun că ele reprezintă în fapt un videochat pe care bărbatul îl făcea cu o “iubită“ a sa, și ea o apropiată a primarului Dănuț Groza.  

Am fost și voi fi mereu alături de oamenii care muncesc și care se implică în viața comunității. Îi consider prieteni și mă străduiesc să învăț câte ceva de la fiecare. Un astfel de om este (…), un cunoscut om de afaceri dar și un membru de bază al echipei PNL Sânnicolau Mare“, spunea anul trecut Dănuț Groza despre cel care “muncea“ din greu în imaginile de mai jos.

Timișul la nivel european – sloganul PNL Timiș din 2020.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole