VIDEO. Șeful Camerei Deputaților, Alfred Simonis, înregistrat când îl înjură pe George Simion: îți sparg dinții, ține minte – f… morții mă… să-ți f…

Președintele interimar al Camerei Deputaților și șef al PSD Timiș, Alfred Simonis, a fost înregistrat, luni, când îl înjura ca la ușa cortului de la tribuna Parlamentului pe liderul AUR, George Simion.

Partidul AUR a postat înregistrarea pe contul de TikTok al partidului.

Futu-ți morții mă-tii să-ți fut“, spune Alfred Simonis.

Serios?“, se întrebă George Simion.

Băga-mi-aș pula în mă-ta, îți sparg dinții, ascultă, ține minte“, a mai spus Alfred Simonis.

Serios, hai să vedem, mă, hai să vedem, mă, băăă lighea pitică“, a mai replicat George Simion.

Alfred Simonis și-a justificat apoi reacția pe holurile parlamentului unde a continuat scandalul cu George Simion spunând că la începutul ședinței de plen liderul AUR i-ar fi spus „am să o violez pe mă-ta”, așa cum puteți vedea AICI.

Așa mi-a spus acest nenorocit care vorbește. Nu pot să stau lângă un astfel de jeg uman, ca să știți. O scursură a societății nu merită să fie intervievată, cu atât mai puțin să stea lângă mine. Mințiți cu nerușinare“, a spus Alfred Simonis.

La rândul său, George Simion a replicat:

Veniți aici, de ce vă ascundeți de presă. Eu am vrut să vorbesc despre cazul fratelui vitreg al domnului Simonis, vă pun la dispoziție invectivele, acest domn este președintele Camerei Deputaților. I-am spus despre domnul Nicolae Cristian Popovici, fratele lui vitreg, care are șase Consilii de Administrație și două salarii la stat. Domnul Simonis ascunde averea fratelui său. I-am spus nenorocitule, nemernicule, ceva de genul ăsta că a tăiat microfonul“, a declarat George Simion.

După incident Partidul AUR a solicitat coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îi solicită președintelui PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, și președintelui PNL, Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis, președinte interimar al Camerei Deputaților, pentru comportamentul agresiv și limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plenul Camerei Deputaților la adresa parlamentarilor opoziției.  Este inacceptabil ca un individ care s-a remarcat de-a lungul carierei politice doar prin veleitățile de bișnițar și de combinator să ocupe a treia funcție din statul român și să păteze imaginea funcției de reprezentant al românilor. Funcția de președinte al Camerei Deputaților ar trebui să impună o anumită conduită, lucru total străin sinecuristului Alfred Simonis, zis și Freddy. Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum și limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului, după ce și-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus președintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicații. Însă, disprețul și aroganța l-au făcut pe Freddy Simonis să își arate adevărata față, aceea de interlop eșuat.  Deși cunoștea foarte bine realitatea, știa exact cum s-au petrecut faptele, Freddy Simonis a ales să mintă în fața presei, așa cum a fost învățat în laboratoarele politice din K10, sperând că adevărul nu va ieși la suprafață. Doar că s-a dovedit, încă o dată, că minciuna lui Freddy Simonis și a PSD-ului are picioare foarte scurte. Injuriile și atitudinea disprețuitoare a acestuia pot fi urmărite accesând acest link: https://vm.tiktok.com/ZGedBy148/“, se arată într-un comunicat de presă.

Istoria dintre reprezentanții AUR și Alfred Simonis este una complexă, iar felicitările pe care și le-au adus reciproc arată nivelul aleșilor.  

Astfel, în luna februarie a anului trecut, șeful PSD Timiș, Alfred Simonis l-a jignit pe deputatul AUR de Timiș, Ciprian-Titi Stoica, și s-a adresat într-o ședință liderului AUR, George Simion în felul următor: “Ia-ți maimuța! Georgeee, zi la maimuță să plece“, așa cum puteți citi AICI.

A urmat apoi un nou episod, în luna mai a anului trecut, când șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a fost făcut valutist de un deputat AUR. Replica a fost una acidă: “porc ce eşti“, așa cum puteți citi AICI.

O nou confruntare s-a desfășurat în iunie anul acesta când deputatul AUR de Timiș, Titi Stoica, a avut un exces de sinceritate la adresa PSD-iștilor: “jegule, m..istule, piș…le, îți rup chiloții de pârțar, am să ți-o îndes, mânca-mi-ați p..a de gropari“, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole