VIDEO. Deputatul AUR de Timiș, Titi Stoica, exces de sinceritate la adresa PSD-iștilor: jegule, m..istule, piș…le, îți rup chiloții de pârțar, am să ți-o îndes, mânca-mi-ați p..a de gropari

PSD era până astăzi un partid care se lăuda cu lipsa “cablaților“ și îi acuza violent pe cei care înregistrează convorbiri și apoi scurg aceste informații în presă.

Ei bine, de astăzi și PSD are “cablații“ săi, și în primul rând un deputat de Suceava, care chiar dacă a fost victima unui apel abuziv noaptea trecută, s-a dovedit un fătălău și nu un bărbat, și a înregistrat o convorbire privată, care ar trebui stabilit cât de legală a fost, pe care apoi a pus-o la dispoziția opiniei publice.

În cel mai bun caz a făcut o mare mârlănie din cauza faptului că partidele tradiționale sunt speriate la propriu de procentele AUR, care a devenit un partid tot mai umflat din cauza incompetenței cu care sunt conduse partidele precum PNL și PSD și performanței politice și administrative dezastruoase. Dar în loc să își caute cauzele în propriile lor fapte, și să se uite la liderii de carton pe care i-au instalat în funcții, este mai ușor să apeleze la denigrare, mai ales printr-un parlamentar care s-a remarcat în aproape 3 ani de mandat doar prin această înregistrare.

Așa s-a întâmplat însă destul de recent și în Timiș, unde primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a fost victima unei manevre pe care a pus-o la cale un consilier județean PNL Timiș, care era în același timp și  director al unei societăți aflate în subordinea Consiliului Local.

Dar, în cazul de noaptea trecută, deputatul AUR Ciprian Titi Stoica ar fi sunat în noaptea de marți spre miercuri mai mulți colegi parlamentari de la PSD, PNL și USR, pe care i-a amenințat, după ce anterior acesta fusese sancționat de Camera Deputaților cu diminuarea indemnizației cu 50% pe o perioadă de şase luni pentru că perturbat lucrările plenului din 10 mai şi ale ședinței Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din 9 mai.

Deputatul PSD, Gheorghe Şoldan, l-a înregistrat pe deputatul de Timiș, Ciprian Titi Stoica, așa cum puteți asculta mai jos.

https://youtu.be/Iymtg-Y0SZQ

Ciprian Titi Stoica: jegule, înregistrezi jegule?

Gheorghe Şoldan: Titi, suni la ora asta colegii?

Ciprian Titi Stoica: Da, mă. Să îi dau la muie de-aia te sun

Gheorghe Şoldan: Am înțeles, bine Titi.

Ciprian Titi Stoica: La toți ca tine mă…mânca-mi-ați pula de gripari…

Gheorghe Şoldan: Bine, acuma cine vorbește? Prietenul tău? Sau cine vorbeșe?

Ciprian Titi Stoica: Da, mă-ta…

Gheorghe Şoldan: Așa se vorbește cu un parlamentar, nu? Sunat la două dimineața să fie înjurat, nu, de cineva de la AUR?

Ciprian Titi Stoica: Exact…

Gheorghe Şoldan: Bine, dacă asta e politica pe care o promovați…

Ciprian Titi Stoica: Mâine să nu vii la Parlament, jegule…

Gheorghe Şoldan: Dar de ce să nu vin la Parlament?

Ciprian Titi Stoica: Că își rup chiloții de pârțar ce ești, mă muistule…

Gheorghe Şoldan: Am înțeles, te ții și de nas când vorbești, doar atâta poți, nu poți să își asumi bărbătește?

Ciprian Titi Stoica: Am să te trimit la oi mă muistule, mă, acolo unde își este locul, mă pișatule

Gheorghe Şoldan: Am înțeles, și mai ce îmi faci?

Ciprian Titi Stoica: Și-am să ți-o îndes…“, este dialogul înregistrat probabil nelegal de către deputatul PSD, Gheorghe Şoldan, care a scurs apoi în presă înregistrarea,

Deputatul PSD, Gheorghe Şoldan, chiar s-a plâns de la tribuna Parlamentului că a fost sunat de Titi Stoica.

“Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stroica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, a spus deputatul PSD Gheorghe Şoldan în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Soldan

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica a precizat pentru Buletin de Timișoara că și-a cerut scuze unui singur deputat față de care crede că a greșit și neagă că i-a sunat pe restul.

Îmi recunosc faptele, îmi asum cu bărbăție, mi-am și cerut scuze deputatului PSD. Eram supărat că de fiecare dată când urc la tribună acest deputat vociferează în privința mea, inclusiv ieri grohăia. Eram supărat din cauza abuzurilor pe care le fac în privința sancțiunii noastre“, a precizat Ciprian Titi Stoica.

Președintele AUR, George Simion, a declarat că partidul va lua în calcul sancționarea deputatului.

“Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza, sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru şi sper şi dvs să faceţi acelaşi lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-aţi trimis pe nişte colegi deputaţi la Untold, cu votul BP”, a spus Simion.

Ciprian Titi Stoica și alți patru deputați au fost sancționați pentru că au perturbat lucrările plenului. Au fost sancţionaţi deputaţii AUR Sorin Muncaciu, Alin Coleşa, Ringo Dămureanu, Ciprian Titi Stoica şi deputatul neafiliat Dumitru Coarnă.

Reamintim că deputatul AUR de Timiș, Cirpian Titi Stoica, este cel care i-a înregistrat pe deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru, și pe fostul consilier județean al PNL Timiș, Nicolae Bitea, în timp ce încercau să cumpere voturi la moțiunea împotriva Guvernului Cîțu. Astăzi, cei doi PNL-iști sunt trimiși în judecată pentru corupție.

Tot Ciprian Titi Stoica a fost în centrul unui alt scandal când deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis, lider al deputaților social-democrați, l-a numit maimuță, un termen nu doar jignitor la rândul său, ba chiar rasist, situație pentru care nu avem informații că Alfred Simonis a fost sancționat în vreun fel.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole