Sorin Grindeanu a primit o Biblie cu numele său pe ea, de la Mitropolitul Teofan al Moldovei şi Bucovinei

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, are o Biblie pe a cărei copertă a fost inscripționat numele său, primită de la Mitropolitul Teofan al Moldovei şi Bucovinei, deoarece „întreaga regiune îşi pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare”, anunță mediafax.

Darul inedit primit de Sorin Grindeanu de la Mitropolitul Teofan al Moldovei şi Bucovinei a fost postat pe pagina de Facebook a senatorului de Iaşi, Maricel Popa.

„Cred că atunci când munceşti din suflet pentru oameni şi pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îţi călăuzeşte paşii! Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Parintelui Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea şi care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârşit marele şi importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Ţării”, scrie social-democratul pe pagina sa de Facebook.

Biblia, cu coperţi lucrate în piele, este inscripţionată cu „Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai”.

Maricel Popa spune că „întreaga regiune îşi pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare şi ştiu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit”, referindu-se la Autostrada Moldovei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole