Cutremur la Consiliul Județean Timiș – Alin Nica, și-a executat mâna dreaptă – administratorul public Marian C. Vasile a fost lăsat fără majoritatea atribuțiilor

Șeful CJ și PNL Timiș, Alin Nica, provoacă un nou scandal, ceea ce nu mai este o noutate având în vedere că de după alegerile locale din 2020, Fiul satului Dudeștii Noi s-a ocupat doar de circ și execuții, iar administrația PNL pe care o conduce fiind una declarată ca incompetentă de tot spectrul politic local și județean.

De data aceasta Alin Nica a trecut la nivelul următor și și-a executat chiar mâna dreaptă, pe administratorul public al Consiliului Județean Timiș, Marian C. Vasile, căruia până astăzi i-a delegat toate atribuțiile pe care legal le putea delega, așa cum puteți vedea AICI.

Astăzi, șeful CJ Timiș, Alin Nica, a emis dispoziția 419/10.05.2023 prin care lui Marian C. Vasile i-au fost retrase atribuțiile de coordonare pentru Direcția de Buget, Direcția de Dezvoltare și Serviciul de achiziții publice.

Atribuțiile în cauză au fost preluate momentan chiar de șeful CJ Timiș, Alin Nica, care însă este de așteptat să le delege altor persoane, cum ar fi vicepreședinții instituției, fiind recunoscut ca un leneș absolut și neimplicat, care a fost acuzat că petrece doar câteva ore pe săptămâna la birou.

Administratorul public Marian C. Vasile a rămas, potrivit Dispoziției pe care o puteți consulta mai jos, un fel de ajutor de bucătar, cu coordonarea Biroului de Telecomunicații și cu (sic!) redactarea dispozițiilor emisie de șeful CJ Timiș, de unde întrebarea dacă Marian C. Vasile și-a redactat singur actul de execuție?

Reamintim că în spațiul public au fost vehiculate recent informații potrivit cărora Alin Nica vrea să-l dea afară pe Marian C. Vasile, căruia acum dorește să-i pună în spate toate eșecurile administrației pe care o conduce. Însă, potrivit unor surse administrative, refuzul lui Marian C. Vasile de a demisiona, iată îl duce în situația de a fi redus la statul de ficus, situație în care se regăsește un al PNL-ist, este vorba despre viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole