O firmă din Dudeștii Noi, satul șefului CJ Timiș, Alin Nica, organizează o petrecere pentru o instanție subordonată chiar administrației județene

Chermezele sunt la ordinea zilei la Consiliul Județean Timiș de la venirea la cârma administrației a șefului PNL Timiș, Alin Nica, și a găștii sale de trepăduși sinecuriști înfometați.

Chiar în aceste zile la Muzeul Satului Bănățean este în desfășurare o “chermeză de lux“, denumită pompos Parcul Crăciunului, care costă 300.000 de euro, în timp ce marile investiții județene lipsesc cu desăvârșire.

Pe data de 11 noiembrie 2022, șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, anunța că proiectul Timișoara Capitală Europeană a Culturii primește primele 10 milioane de euro din finanțarea promisă de Guvern, dar trăgea un semnal de alarmă:

(…) domnul președinte Alin Nica trebuie să înțeleagă într-un final faptul că municipiul Timișoara a câștiga titlul și nu Ciacova, Deta, Sânnicolau Mare, nu Dudeștii Noi, ci Timișoara, așa că Primăria ar trebui să aibă întâietate la decizii și calendar“, a declarat Alfred Simonis.

Nu a trecut mult timp de la declarația respectivă și data de 6 decembrie, Muzeul Național al Banatului, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Timiș, cumpăra din Sistemul Electronic de Achiziții Publice servicii pentru “un eveniment de tip cocktail pentru 100 de persoane“, în valoare de 16.800 de lei.

Firma care a fost contractată să organizeze simandicoasa petrecere se numește S.C. CADANIS EVENTS S.R.L. și este chiar din Dudeștii Noi, sat unde își are domiciliul și unde a fost primar 16 ani actualul șef al CJ Timiș, Alin Nica.

Meniul pentru cocktail cuprinde “aperitive finger food – desert – vin alb, roșu și pentru desert – cafea – apă minerală plată – apă minerală carbogazificată – băuturi răcoritoare Asigurăm pregătirea locației în care se desfășoară evenimentul și logistica necesară“, conform datelor din SICAP.

Chiar recent administrația condusă de Alin Nica a plătit peste 90.000 de lei pentru afișarea hărții județului Timiș în format 3D – administrația județeană mai cumpără insigne, căni, termosuri sau umbrele, așa cum puteți citi AICI.

Sondaj. TOP 5 Spații publice din Lugoj

Primăria Lugoj, împreună cu UrbanizeHub România, organizează o nouă acţiune în cadrul campaniei „Noi revitalizăm orașul”. „Vă invităm să participați la îmbunătăţirea calităţii spaţiilor publice din oraşul nostru. Această activitate…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole