Numiri marca PSD Timiș: din Prefectură direct la conducerea AJOFM Timiș – “clanul PFA Sorin Grindeanu“ își impune un nou sinecurist

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Timiș are din data de 9 mai, o zi simbolică, fiind Ziua Europei, un nou director general.

Este vorba despre o membră a “clanului PFA Sorin Grindeanu“, care este astăzi PSD Timiș, pe numele său Roxana Paula Kasai.

“Sana“, așa cum o cunosc toți pesediștii din bătătură, este numită prin delegație, deci nu a dat concurs pentru postul de director AJOFM, și a fost detașată pe funcția de la AJOFM din Prefectura Timiș unde era angajată la corpul de control al prefectului, structură cu un angajat conform organigramei, deci putem spune că era chiar șefă a Corpului de Control din Prefectura Timiș.

Roxana Paula Kasai a aterizat în Prefectura Timiș în anul 2022 de la Primăria Giarmata(PMP), unde era angajată din 2021 ca și consilier de etică(sic!), așa cum puteți vedea în documentul de la finalul articolului, chiar în perioada în care redacția noastră scria despre consursurile dubioase care au loc în acea primărie.

Anterior, Sana Kasai a fost șefa de cabinet a prefectului Eva Andreaș, fostă consilieră a “premierului OUG13“, Sorin Grindeanu, care astăzi se ocupă bine-merci de protocolul șefului penelist al CJ Timiș, Nica Alin-Adrian, cercetat de ANI pentru conflict de interese.

Reamintim că și partenerul de viață al fostului prefect Eva Andreaș a primit recent o sinecură din partea “PFA Sorin Grindeanu“, spre satisfacerea clanului, așa cum Buletin de Timișoara a scris AICI.

Funcția de la AJOFM Timiș a rămas vacantă după ce PSD-istul Marcel Miclău a fost promovat în funcția de secretar general al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole