Nicolae Robu se adresează lui Dominic Fritz cu apelativul “ratatul din Germania“, după ce actualul primar l-a numit pe fostul primar “țepar notoriu“

Primăria Municipiului Timișoara va fi nevoită să achite Administrației Fondului pentru Mediu o factură de 4,3 milioane de lei pentru raportarea greșită a cantităților de deșeuri, în perioada 2016-2020, se artă într-un comunicat de presă de astăzi.

La auzul veștii primarul în funcție, Dominic Fritz, a luat foc și a arătat cu degetul spre fostul primar Nicolae Robu, pe care l-a numit “țepar notoriu“, cu detalii AICI.

“Îmi dau seama din ce în ce mai mult că Timișoara a fost condusă de un țepar notoriu. Astăzi, am primit o nouă notă de plată de 4,3 milioane de lei pentru perioada 2016-2020. De data aceasta, am aflat stupefiat că Primăria a mințit an de an, în raportările privind deșeurile reciclate. Un control realizat în ultimele luni de inspectorii AFM a constatat diferențe masive între cantitățile de deșeuri declarate de municipalitate ca fiind depozitate/reciclate în perioada 2016-2020 și cantitățile reale depozitate/reciclate. Pe lângă gazul consumat în 2014, acum avem de plătit și minciuna că am fi reciclat mai mult decât în realitate“, a spus, revoltat Dominic Fritz.

În replică, Nicolae Robu se apără și consideră că trebuie identificați cei care au distorsionat raportările.

“Am luat la cunoștință de spumele la gură făcute de ratatul în Germania ajuns, prin minciună și ilegalități sfidătoare, după “strălucita” sa carieră de activist ong, secretară de pensionar și șomer -dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs în hohote!- taman Primar al Timișoarei și declar următoarele: cer să fie identificați cei care au distorsionat raportările și atras prin aceasta amenda de 4.3 milioane lei și pedepsiți conform legilor în vigoare; eu n-am știre de nicio ilegalitate și sunt consecvent pe această poziție de susținător al respectării cu sfințenie a legii; cer să fie pedepsit de asemenea conform legilor în vigoare, Primarul Timișoarei Dominic Samuel Fritz, vinovat, așa cum arată și Curtea de Conturi, de atragerea unei amenzi de 25 de ori mai mare decât cea de mai sus (!!!), mai exact: de 21 milioane euro = 107 milioane lei (!!!)“, a spus la rândul său Nicolae Robu.

Încercarea de a arunca praf în ochii timișorenilor

“Din nou acest personaj-calamitate pt Timișoara încearcă să arunce praf în ochii timișorenilor, considerând că dacă i-a păcălit o dată, profitând, conform definiției din dex a șarlatanului, de buna lor credință, bună-credință în care ei nici nu și-au putut imagina cu cine au de-a face, îi poate păcăli la nesfârșit! Nu, domnule șarlatan -a se vedea dex-, după ce de un an și aproape jumătate, tot ce-ai oferit Timișoarei sună așa :frig, gunoaie, beznă prin rotație, poluare, carantină total nejustificată, taxe și impozite mai mari ca oricând și oriunde, tarife mai mari ca oricând în istoria orașului pt parcare, taxarea pt prima dată în istorie a parcării în cartiere fără a construi măcar un loc de parcare, șantiere blocate, parcuri îmburuienate, grădină zoologică închisă, jaf pe bugetul local prin ong-uri și firme cu 1 angajat sau chiar cu niciunul, amenzi uriașe, de zeci de milioane de euro -DA, ZECI DE MILIOANE EURO!!!-, ZERO proiecte, Colterm dus în insolvență cu risc uriaș să urmeze falimentul, risc de pierdere a titlului de Capitală Europeană a Culturii. TIMIȘORENII ÎȚI VOR DA LECȚIA PE CARE O MERIȚI!“, mai menționează fostul primar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole