Epoca Alin Nica la CJ Timiș. Cum se fac angajările, explică administratorul public Marian Vasile: l-am adus eu personal, a fost o procedură de concurs, s-a prezentat

Consiliul Județean Timiș pare că a ajuns în epoca Alin Nica asemenea unei primării sătești. 

Un exemplu elocvent despre ce se întâmplă în actuala administrație penelistă este ilustrat în video-ul de mai jos, în care administratorul public al județului Marian C. Vasile, fosta mână dreaptă a lui Nicolae Robu, actualmente mâna dreaptă a șefului CJ Timiș, Alin Nica, căruia și-a delegat majoritatea atribuțiilor, ne explică cum se fac unele angajări.

“(…) Ca să vedeți cum e abordarea noastră: responsabilul tehnic pe proiect pe care l-am adus eu personal, în sensul că a fost o procedură de concurs, s-a prezentat, e un om excelent, foarte competent (…)“, a spus Marian C. Vasile.

Așadar, persona respectivă cunoscându-l pe administratorul public s-a prezentat la concurs și…a fost angajat, deoarece e excelent, foarte competent.

Înregistrarea este din cadrul unei emisiuni a QubTV, din 26 ianuarie 2022, la care a fost invitat Marian C. Vasile.

Surse Buletin de Timișoara, care de altfel ne-au semnalat declarația în cauză, spun că angajatul la care face referire Marian C. Vasile este un anume Cosmin Mirișan.

Conform site-ului CJ Timiș un Cosmin Mirișan este angajat ca inspector de specialitate IA în cadrul Serviciului managementul proiectelor – Posturi suplimentare pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile.

De altfel, administrația județeană a și derulat în lunile august și septembrie 2021, concursuri privind ocuparea unor asemenea posturi la serviciul respectiv, așa cum puteți vedea AICI și AICI.

Un amănunt deloc de neglijat se regăsește în fotografia care însoțește articolul, care datează din 2014, și în care îi putem vedea pe Nicolae Robu, Marian C. Vasile și pe… Cosmin Mirișan, la o conferință de presă a PNL Timiș, în care Cosmin Mirișan era prezentat ca un transfer de marcă realizat de peneliști direct de la Partidul Conservator, condus de Maria Grapini, așa cum nota la vremea respectivă publicația voceatimișului.

Buletin de Timișoara va continua dezvăluirile în exclusivitate din cadrul administrației județene conduse de Alin Nica, așa cum recent v-am prezentat alte două cazuri pentru a vedea cam cum se face administrație în vremurile peneliștilor.

Primul dintre ele se referea la acordarea de către CJ Timiș a unui contact de 300.000 de lei firmei tatălui consilierei personale a șefului de la județ, cu detalii AICI.

A doilea caz s-a referit la dorința CJ Timiș de a cumpăra din banii contribuabililor trei mașini electrice care ar costa exorbitanta sumă de 150.000 de euro, fapt care, spun surse ale Buletin de Timișoara, a declanșat în instituție o adevărată isterie și a început o vânătoare de vrăjitoare pentru găsirea sifonarilor.

Timișul la nivel european! Marca PNL

Recomandările noastre

Cele mai citite articole