SURSE. CJ Timiș se pregătește să cumpere trei mașini cu peste 150 de mii de euro

Consiliul Județean Timiș se pregătește să ofere niște bonusuri generoase dealerilor de mașini.

Sub comanda lui Alin Nica și a administratorului public, Marian C. Vasile, administrația județeană este hotărâtă să arunce cu banii publici în stânga și în dreapta, în disprețul cheltuirii responsabile a resurselor. După ce a plătit în bătaie de joc peste 500.000 de mii de lei pentru o strategie, acum CJ Timiș continuă risipa banilor.

Conform unor surse ale Buletin de Timișoara, șeful PNL al CJ Timiș, Alin Nica și vicepreședintele USR al CJ Timiș, Cristian Moș au avut recent în probe două mașini electrice, Skoda Enyaq iV.

Test drive-ul a fost un eșec, spun sursele noastre, deoarece după un drum de aproximativ 100 de km a fost necesară încărcarea bateriilor.

Chiar și așa, se pare că CJ Timiș a demarat procedurile privind achiziția a trei asemenea modele, spre stupefacția funcționarilor, care ne-au declarat că suspectează o datorie sau un comision care trebuie încasate, altfel nefiind explicabilă disperarea cu care se dorește o asemenea achiziție.

Surpriză nu ar fi, deoarece Buletin de Timișoara a prezentat chiar ieri modul în care șeful CJ Timiș, Alin Nica, a încasat bani de la o firmă care avea contracte cu Primăria Dudeștii Noi, pe care o conducea la vremea respectivă, așadar când e vorba de bani nu există prea mari opreliști – nici etice, nici morale, nici legale.

Ceea ce surprinde este atitudinea în disprețul propriului electorat adoptată de reprezentanții USR din CJ Timiș care sunt părtași tăcuți la toate acțiunile peneliștilor și le girează cu votul lor, cât despre PSD, nu putem avea pretenții fiind un partid mort la nivel de administrație județeană, blaturile și înțelegerile pe sub masă fiind mai importante.

Conform site-lui Skoda prețul modelului Enyaq iV pornește de la 30 de mii de euro, însă sursele Buletin de Timișoara vorbesc despre faptul că Alin Nica & co va opta pentru o variantă îmbunătățită, al cărui preț ajunge până la 53 de mii de euro.

Buletin de Timișoara a solicitat un punct de vedere cu privire la această situație chiar vicepreședintelui USR al CJ Timiș, Cristian Moș, însă până la data publicării articolului nu am primit niciun răspuns.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole