Incendiu la o casă de pe strada Vasile Cârlova din Timișoara – au ars 60 de mp dintr-un etaj și acoperișul din cauza jarului căzut din sistemul de încălzire

Pompierii au fost solicitați marți, în jurul orei 16:30, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință de pe strada Vasile Cârlova din Timișoara.

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și trimiși la locul intervenției 1 ofițer și 15 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost trimisă o autospecială de stingere cu 5 pompieri din cadrul Detașamentului 2 Timișoara.

La sosirea echipelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la nivelului etajului locuinței, pe o suprafață de aproximativ 60 mp și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Intervenția pompierilor a limitat extinderea incendiului la celelalte încăperi de la etaj și parter, dar și la vecinătăți„, transmite ISU Timiș.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind jar sau scântei căzute din sistemul de încălzire (sobă fără acumulare de căldură).

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole