Deputatul PNL Timiș, Marilen Pirtea, atac la Alin Nica și la Nicolae Robu: au promis cu mâna la inimă construirea unui Aquapark

Deputatul PNL Timiș, Marilen Pirtea, lansează un nou atac la șeful PNL Timiș, Alin Nica, după ce zilele trecute îl acuza că a furnizat opiniei publice o listă cu eventuali candidați ai partidului la funcția de primar al Timișoarei, care nu a fost discutată în forurile interne.  

Astăzi, rectorul UVT este ironic la adresa lui Alin Nica și Nicolae Robu pe tema parcurilor acvatice promise de cei doi, dar nerealizate nici până acum.

În Timișoara se construiește primul Aquapark din județ – o investiție privată, cofinanțată cu fonduri europene. După mulți ani de ipoteze și controverse (sterile) legate de oportunitatea de a utiliza apele termale din județ, în care mulți edili din administrație au promis (cu mâna la inimă) că vor pune umărul pentru edificarea primei infrastructuri de tip Aquapark din Timiș, iată că realizarea îi aparține unui investitor privat, pe amplasamentul ștrandului UMT. Comunitatea timișoreană merită alt nivel de implicare publică, iar antreprenorii și companiile private sunt în prima linie a dezvoltării orașului și a întregii zone, a scris Marilen Pirtea pe Facebook.

Este de notorietate faptul că fostul primar la comunei Dudeștii Noi, Alin Nica, actual șef al CJ și PNL Timiș, s-a lăudat deșănțat ani de zile cu un AquaPark nerealizat nici până astăzi, așa cum puteți citi AICI un articol din 2014 din voceatimișului.

Totodată, Nicolae Robu, pe vremea cât a fost primar al Timișoarei, a promis în mod repetat construirea unei asemenea facilități, așa cum puteți citi într-un articol Tion, din 2017, AICI.

Ieri, ADR Vest a prezentat primele imagini cu AquaPark-ul care se construiește în Timișoara pe locul fostului stadion UMT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole