VIDEO. Fostul consilier județean al PNL Timiș, Nicolae Bitea, la Înalta Curte unde este trimis în judecată de DNA pentru dare de mită alături de deputatul Cosmin Șandru: Bitea, escrocule, ce faci mă, pleci la Timișoara

Fostul consilier județean al PNL Timiș și fost director al STPT, Nicolae Bitea și deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru sunt trimiși în judecată la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru dare de mită în dosarul AUR la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu.

Cel mai recent termen de judecată a fost marți, 5 septembrie 2023.

Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul ICCJ, cauza a fost amânată pe luna octombrie.

Amâna cauza şi acordă termen la data de 17 octombrie 2023 în vederea dezbaterilor pe fondul cauzei“, arată ICCJ.

La intrarea și la ieșirea de la instanță, cei doi PNL-iști din Timiș au fost abordați de celebrul Marian Ceaușescu care le-a aruncat cuvinte grele, așa cum puteți vedea în imaginile de AICI.

Bitea, escrocule, ce faci mă, pleci la Timișoara?“, s-a adresat Marian Ceaușescu lui Nicolae Bitea, după care l-a luat în primire pe deputatul Cosmin Șandru.

I-a zi tu, mă, deputatule, mă, ce faci tu pentru noi, mă? Că nu faci nimica, mă. Ce faci, mă, zi mă. Care sunt beneficiile cetățenilor băi deputatule, băi. Că ți-a cumpărat tac-tu scaunul, băi“, i s-a adresat Marian Ceaușescu lui Cosmin Șandru.

Reamintim că Nicolae Bitea este actualmente angajat al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timiș, asociație satelit a Consiliului Județean Timiș.

La rândul său, Oana Dinulescu Șandru, soția deputatului Cosmin Șandru, este consiliera personală a șefului Consiliului Județean și al PNL Timiș, Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole