VIDEO. Alin Nica, actualul șef al CJ Timiș, ironizat de niște bucătari care râd de el copios – “ia bunicuța de aici, uite…“

Județul Timiș este condus la această oră de fostul primar al comunei Dudeștii Noi, săteanul Alin Nica, care, pentru a-și demonstra capabilitățile sau “visul“ cum spune singur, a participat în anul 2019 la emisiunea Chefi a Cuțite, unde s-a dovedit la fel de mediocru precum a fost cu ani în urmă la Eurovision, unde făcea pe cântărețul, evident eșuat, sau cum este acum în administrație, după aprecierea recentă a șefului PSD Timiș, Alfred Simonis.

În cadrul spectacolului TV Alin Nica s-a hotărât să pregătească juriului o prăjitură. 

Prăjitura pregătită de Alin Nica este caracterizată de unul dintre chefi ca “având cam mult blat și puțină cremă“, o descriere potrivită și pentru actuala prestație de la CJ Timiș a fostului primar din Dudeștii Noi, cu discurs populist și puține rezultate. Alin Nica chiar este comparat cu o “bunicuță“ din cauza produsului gastronomic servit jurului.

“Plăcinta asta este exact așa…Ia zi mamă, ce să vă facă bunica…și zice primul nepot: plăcintă cu mere, al doilea: plăcintă cu dovleac, al treilea: plăcintă cu brânză…și se apucă mamie și face“, spune unul dintre șefi despre prăjitura de la Dudeștii Noi.

La momentul intrării în sala unde se afla jurul Alin Nica este ironizat copios de către chefi, așa cum puteți într-un video de senzație AICI, care chiar pun la îndoială, ironic, faptul că este primar, dar și de numele său, deoarece unul dintre chefi se preface amuzat că înțelege că îl cheamă “Alinica“.

Deși pare amuzant, nu este. Pentru că Județul Timiș a ajuns astfel să fie condus de un individ care este totuși luat peste picior și ironizat de… niște bucătari, fie ei și chefi.

“Timișul la nivel european“ – sloganul de campanie. Nu uitați, ironizat de niște bucătari.

PNL Timiș, pe mâna cui a ajuns…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole