Nicolae Robu și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al Timișoarei. A fost avertizat în 2017 că va pierde

Nicolae Robu a anunțat că va candida pentru recâștigarea Primăriei Timișoara.

“Nu aveam de gând atunci, imediat după alegeri, când eram împăcat. Eu eram foarte liniștit, mi-am făcut datoria, mă uit în ochii oricui pentru că sunt mândru de ceea ce am lăsat în urma mea și nu vă pot exprima în cuvinte cum mă simt când merg ba în Mall, ba la plimbare, la vreun eveniment, pe stradă sau la cumpărături și oamenii vin la mine și îmi spun cuvinte atât de frumoase. Asta-i măsura. Și nu aveam de gând. Acum, când văd ce i s-a întâmplat orașului nostru și după ce știu foarte multe despre toată manipularea susținută, cu sume fabuloase, pentru a se ajunge la deznodământul respectiv, acum vreau să mai candidez, a spus Nicolae Robu“, într-un interviu la TVR Timișoara.

Fostul primar susține că a fost avertizat încă din 2017 despre venirea lui Dominic Samuel Fritz la Primăria Timișoarei.

“Nu e momentul dezvăluirilor complete. Din 2017 s-a pus în mișcare un mecanism care avea ca țintă să se întâmple în Timișoara  ce s-a întâmplat. E un martor în viață care vă poate spune dacă vrea că în 2017 în parcare la primărie m-a oprit și mi-a spus vedeți că peste trei ani veți avea un contracandidat cetățean german, se numește…așa, și eu am râs, am spus cum cetățean german, poate etnic german. Nu, nu, e cetățean german. Nu am auzit de el, habar nu am cine e, nu l-am luat în seamă. Pe tot parcursul eu am fost intoxicat, am văzut și sondaje care arătau scorul invers. Toți sociologii spun că nu s-a întâmplat niciodată o asemenea răsturnare de scor și eu nu mi-am făcut campanie. Mie mi se spunea, dar de sus de tot, noi trebuie să guvernăm împreună cu ei, prin urmare oricum dv. câștigați detașat, nu-i luați în seamă, vorbiți despre realizările pe care le aveți, că Slavă Domnului sunt destule, și atunci eu asta am făcut“, a spus Nicolae Robu care a precizat că va veni cu noi dezvăluiri.

Foto: Costi Duma.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole